A Z 9 Reference Guide a „C” firmware 2.10-es verziójához készült (a Z 9 Reference Guide legújabb verziója a Nikon letöltőközpontjában érhető el). Ez a fejezet a kamera „C” firmware 3.00 verziójával bevezetett új funkciókat és változtatásokat részletezi. A két dokumentumot együtt kell olvasni.

"Firmware verzió"

A fényképezőgép firmware verziójának megtekintéséhez vagy a fényképezőgép firmware-ének frissítéséhez válassza a [ Firmware version ] lehetőséget a beállítási menüben.

A frissítéseket számítógépről vagy okoseszközről lehet végrehajtani.

  • Számítógép : A Nikon letöltőközpontjában keresse meg a fényképezőgép firmware-ének új verzióit. A frissítések végrehajtásával kapcsolatos információk a firmware letöltési oldalán érhetők el.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Intelligens eszköz : Ha az okoseszközt a SnapBridge alkalmazással párosították a fényképezőgéppel, az alkalmazás automatikusan értesíti Önt, amikor elérhetővé válnak a frissítések, majd az okoseszközön keresztül letöltheti a frissítést a fényképezőgép memóriakártyájára. A frissítések végrehajtásáról a SnapBridge online súgójában olvashat. Vegye figyelembe, hogy az automatikus értesítések nem feltétlenül jelennek meg pontosan akkor, amikor a frissítések elérhetővé válnak a Nikon letöltőközpontban.