A sorozatfotózás során készített felvételek mindegyike csoportként kezelhető. Ez lecsökkenti az ide-oda görgetéssel töltött időt a képek megtekintéséhez hosszú sorozatok készítése után.

  • Az f3 egyéni beállítás [ Egyéni vezérlők (lejátszás) ] > [ Fő parancstárcsa ] és a [ Segédtárcsa] [Képkocka- előrelépés ] > [Ugrás az első felvételre] beállításai át lettek nevezve [ Ugrás a sorozat első felvételére ] .

Az első lövés azonosítása minden sorozatban

A [ Mark first shot in series ] hozzáadásra került a [ Playback display options ] > [ Add Info ] opciókhoz a lejátszás menüben. Ha ezt az opciót választja ( M ), az egyes sorozatok első képét egy c ikon és a sorozatban készült felvételek teljes számát mutató szám azonosítja.

A felvételek megtekintése minden sorozatban

A [ Sorozatlejátszás indítása ] hozzáadásra került az f3 egyéni beállítással [ Egyéni vezérlők (lejátszás) ] ( f3: Egyéni vezérlők (Lejátszás) ) segítségével hozzárendelhető szerepekhez. A sorozatban lévő képek egymás után megtekinthetők, ha lenyomva tartja a vezérlőt, amikor valamelyik felvétel megjelenik. A lejátszás leáll, ha elengedi a vezérlőt, vagy megjelenik a sorozat utolsó képe.

Sorozatszerű lejátszási lehetőségek

Egy [ Series playback ] elem hozzáadva a lejátszás menühöz. Lehetőségeket tartalmaz a sorozatfelvételek megtekintéséhez.

„Az alválasztó megjeleníti az első felvételt”

  • Válassza az [ BE ] lehetőséget, ha az egyes sorozatokban az első felvétel kivételével az összes felvételt ki szeretné hagyni, amikor a segédválasztó balra vagy jobbra billentésével görgeti a képeket. Azok a képek, amelyek nem részei a sorozatnak, nem kerülnek ki. Az egyes sorozatok egyes felvételei a segédválasztó felfelé vagy lefelé billentésével tekinthetők meg.

  • A segédválasztó fel, le, balra és jobbra billentése az [ OFF ] kiválasztásakor ugyanazokat a funkciókat hajtja végre, mint a választógomb 1 , 3 , 4 és 2 gombjának megnyomása.

„Automatikus sorozatlejátszás”

Ha az [ ON ] van kiválasztva, a fennmaradó képek automatikusan lejátszásra kerülnek, miután a sorozat első képe néhány másodpercig teljes keretben látható. A lejátszás akkor ér véget, amikor a sorozat utolsó képe megjelenik.

„Sorozatok listázása egyetlen bélyegképként”

Ha az [ ON ] van kiválasztva, minden sorozatban csak az első felvétel jelenik meg a miniatűr listában. Az egyes sorozatok első képét egy c ikon és egy szám jelzi, amely a sorozatban készült felvételek számát jelzi.

  • A [ Manage series ] elem megjelenik a lejátszás i menüben, ha az [ ON ] van kiválasztva a [ List series as single thumbnails ] beállításnál. Használható az összes kép védelmére, törlésére vagy számítógépre vagy FTP-kiszolgálóra feltöltésére a kiválasztott sorozatokban.