A kamera az alábbi módszerek bármelyikével csatlakoztatható számítógéphez vagy FTP-kiszolgálóhoz.

Számítógépek: Csatlakozás USB-n keresztül

Csatlakoztassa a fényképezőgépet és a számítógépet USB-n keresztül, és az NX Studio segítségével töltse fel a képeket a számítógépre ( Számítógépek: Csatlakozás USB-n keresztül ).

  • A fényképezőgépet távolról is vezérelheti a Camera Control Pro 2 (külön megvásárolható) vagy az ingyenes NX Tether szoftver segítségével.

Számítógépek: Csatlakozás Etherneten vagy vezeték nélküli LAN-on keresztül

Csatlakozzon a számítógéphez Etherneten keresztül vagy a fényképezőgép beépített vezeték nélküli LAN-ján keresztül. Feltölthet képeket a számítógépre, vagy távolról vezérelheti a fényképezőgépet a hálózaton keresztül a Camera Control Pro 2 (külön megvásárolható) vagy az ingyenes NX Tether segítségével ( Számítógépek: Csatlakozás Etherneten vagy vezeték nélküli LAN-on keresztül ).

FTP szerverek: Csatlakozás Etherneten vagy vezeték nélküli LAN-on keresztül

Töltsön fel képeket FTP-kiszolgálóra Etherneten keresztül vagy a fényképezőgép beépített vezeték nélküli LAN-jának használatával ( FTP-szerverek: Csatlakozás Etherneten vagy vezeték nélküli LAN-on keresztül ).

Nem tud csatlakozni?

Ha problémái vannak a számítógéppel vagy FTP-kiszolgálóval való kapcsolat létrehozása során, próbálkozzon:

  • kapcsolja ki, majd újra be a fényképezőgépet,

  • a vezeték nélküli beállítások ellenőrzése a számítógépen vagy az FTP-kiszolgálón, vagy

  • a számítógép vagy az FTP-kiszolgáló újraindítása.

Vezeték nélküli LAN és Ethernet hibák

A vezeték nélküli vagy Ethernettel kapcsolatos hibákkal kapcsolatos információkért lásd: „Vezeték nélküli LAN és Ethernet kapcsolatok hibaelhárítása” ( Vezeték nélküli LAN és Ethernet kapcsolatok hibaelhárítása ).