Helyadatok és nyomon követési naplók
  • Ha a [ BE ] van kiválasztva a [ Helyadatok (beépített) ] > [ Helyadatok rögzítése ] beállításnál a beállítási menüben, vagy ha naplókövetés van folyamatban, a fényképezőgép továbbra is keresi a naplót és/vagy a helyzetet, még akkor is, ha ki van kapcsolva.

  • Személyes adatokra lehet következtetni a nyomkövetési naplókban tárolt vagy fényképekbe és videókba ágyazott helyadatokból. Legyen körültekintő, amikor fényképeket, videókat vagy nyomkövetési naplókat oszt meg, vagy ha közzéteszi azokat az interneten vagy más olyan helyen, ahol harmadik felek megtekinthetik azokat. Feltétlenül olvassa el a „Vigyázat: Adattároló eszközök selejtezése” című részt is ( Figyelem: Adattároló eszközök selejtezése ).

Navigáció

Ez a termék egy kamera. Nem navigációs vagy földmérő eszközként való használatra szolgál.

  • A kamera által közölt hely csak hozzávetőleges. Nem használható földmérésre vagy navigációra, ha repülővel vagy autóval, gyalog vagy egyéb úton utazik.

Tengerentúli felhasználás
  • Utazás előtt tájékozódjon utazási irodájától vagy azon országok nagykövetségétől vagy idegenforgalmi hivatalától, amelyet meglátogatni fog a helyadatok rögzítését támogató kamerák használatára vonatkozó korlátozásokról. Kína például tiltja a helyadatok jogosulatlan rögzítését. Válassza a [ KI ] lehetőséget a [ Helyadatok rögzítése ] beállításnál.

  • 2021 októberétől előfordulhat, hogy a helymeghatározási funkció nem fog megfelelően működni Kínában és a kínai határ közelében.