A teljes képes lejátszásban megjelenített fénykép nagyításához nyomja meg a X vagy a J gombot, vagy érintse meg gyorsan a kijelzőt. Az [ FX (36×24) ] formátumú fényképek legfeljebb körülbelül 32×-re ( nagy képek), 24×-re ( közepes ) vagy 16×-ra ( Kicsi ) nagyíthatók. A nagyítás során észlelt arcokat fehér keretek jelzik; forgassa el a segédtárcsát a többi arc megtekintéséhez.

A Playback Zoom használata

Nak nek

Leírás

Ráközelíteni/
kicsinyítés

  • Nyomja meg az X gombot, vagy nyújtson mozdulatokat a nagyításhoz.

  • A kicsinyítéshez nyomja meg a W ( Q ) gombot, vagy használjon csípőmozdulatokat.

A nagyítási arány módosítása közben egy navigációs ablak jelenik meg, az éppen látható területet sárga keret jelzi. A navigációs ablak alatti sáv mutatja a nagyítási arányt, zöldre váltva 1:1 arányban (100%). A navigációs ablak néhány másodperc múlva eltűnik a kijelzőről.

Tekintse meg a kép többi területét

Használja a választógombot vagy a csúsztatható mozdulatokat a kép monitoron nem látható területeinek megtekintéséhez. Tartsa lenyomva a választógombot, hogy gyorsan görgessen a keret többi területére.

Kép kivágása

Ha a képet a monitoron jelenleg látható területre szeretné levágni, nyomja meg az i gombot, és válassza a [ Gyorslevágás ] lehetőséget.

Válasszon arcokat

A nagyítás során észlelt arcokat fehér keret jelzi a navigációs ablakban. Más arcok megtekintéséhez forgassa el a segédtárcsát, vagy érintse meg a képernyőn megjelenő útmutatót.

Más képek megtekintése

Forgassa el a fő vezérlőtárcsát, hogy ugyanazt a helyet más fényképeken is megtekinthesse a nagyítási arány megváltoztatása nélkül (egy videó kiválasztása törli a nagyítást). Más fényképeket is megtekinthet, ha megérinti a e vagy f ikont a kijelző alján.

Védje meg a képeket

Nyomja meg g ( Fn4 ) gombot az aktuális kép védelmének be- vagy kikapcsolásához ( Képek törlés elleni védelme ).

Lépjen ki fényképezés módba

Nyomja le félig az exponáló gombot, vagy nyomja meg a K gombot a kilépéshez.

Menük megtekintése

Nyomja meg a G gombot a menük megtekintéséhez.