Egy [ ATOMOS AirGlu BT options ] elem került be a hálózati menübe. Használja vezeték nélküli Bluetooth kapcsolathoz a fényképezőgép és az Atomos UltraSync BLUE AirGlu tartozékok között.

 • Az UltraSync BLUE több kompatibilis kamerához vagy hangrögzítőhöz való egyidejű vezeték nélküli kapcsolathoz is használható. Az UltraSync BLUE az időkódokat továbbítja a csatlakoztatott eszközöknek, szinkronizálva az időkódokat akár több gyártó különböző eszközei között is. Az egyidejű csatlakozások maximális számáról az Atomos weboldalán tájékozódhat.

  Tétel

  Leírás

  [ Csatlakozás az ATOMOS AirGlu BT-hez ]

  Hozzon létre vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatot egy korábban párosított UltraSync BLUE-val.

  [ ATOMOS AirGlu BT párosítási információ mentése ]

  Párosítsa a kamerát az UltraSync BLUE-val.

  • A kamera neve megjelenik a kamera monitorán.

  • Használja az UltraSync BLUE kezelőszerveit a kamerával való párosításhoz. További információkért tekintse meg az UltraSync BLUE dokumentációját.

  [ ATOMOS AirGlu BT párosítási információ törlése ]

  Fejezze be a vezeték nélküli kapcsolatot a kamera és az UltraSync BLUE között.

  [ Kamera ]

  Válassza ki a nevet, amelyen a kamera szerepel az UltraSync BLUE-n.

 • Miután létrehozta a vezeték nélküli kapcsolatot az UltraSync BLUE készülékkel, válassza a [ Be ] vagy a [ Be (HDMI kimenettel) ] lehetőséget a [ Timecode ] > [ Record timecodes ] elemnél a videórögzítés menüben az időkódok fogadásának megkezdéséhez. Az időkódok megjelennek a fényképezőgép fényképezési képernyőjén.

 • Ha nem érkezik időkód, a fényképezési kijelzőn a „--:--:--:--” felirat látható (vagy „00:00:00:00”, ha külső eszköz csatlakozik HDMI-n keresztül). Ha a forgatás ebben a szakaszban kezdődik, nem rögzítenek időkódokat.

Figyelmeztetések: Az UltraSync BLUE használata
 • Az időkódok nem kerülnek rögzítésre, ha a [ H.264 8-bit (MP4) ] lehetőséget választja a [ Videofájl típusa ] beállításnál a videofelvétel menüben.

 • Az UltraSync BLUE lehetővé teszi a felhasználók számára a képfrissítési sebesség kiválasztását. Ha az érték nem egyezik a fényképezőgéppel kiválasztott értékkel, az időkódok nem kerülnek rögzítésre vagy kimenetre HDMI-n keresztül. Párosítsa az UltraSync BLUE képkockasebességét a videórögzítési képkockasebességgel az alábbiak szerint:

  Videofelvétel képkockasebesség

  UltraSync BLUE képkockasebesség

  120p, 60p, 30p

  29,97 fps, 29,97 fps DF

  100p, 50p, 25p

  25 fps

  24p

  23,98 fps

  • Válassza a 29,97 fps DF-et a drop-frame rögzítéshez.

  • Tekintse meg az UltraSync BLUE dokumentációját a képsebesség kiválasztásával kapcsolatos információkért.

 • A videórögzítés menüben az [ Timecode ] > [ Count-up method ], az [ Timecode origin ] és a [ Drop frame ] opcióknál kiválasztott beállítások nem módosíthatók, amíg a fényképezőgép vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik az UltraSync BLUE készülékkel.

 • Ha a fényképezőgép megszakítja a vezeték nélküli kapcsolatot az UltraSync BLUE készülékkel a filmezés közben, akkor az aktuális felvétel végéig folytatja az időkódok rögzítését, bár a felvételi kijelzőn látható időkód a következőre vált: „--:-- :--:--“ körülbelül 60 másodperccel a kapcsolat megszakadása után. Az időkód újra megjelenik, amikor újra létrejön a vezeték nélküli kapcsolat az UltraSync BLUE készülékkel.

 • A vezeték nélküli kapcsolat az UltraSync BLUE készülékkel megszakad, ha a fényképezőgépet kikapcsolják, vagy a készenléti időzítő lejár. Javasoljuk, hogy válassza a [ No limit ] lehetőséget a c3 egyéni beállításhoz [ Kikapcsolási késleltetés ] > [ Készenléti időzítő ].