Feltöltheti képeit okostelefonokra vagy táblagépekre (okoseszközökre) vagy számítógépekre. Az alábbiakban felsoroljuk az erre vonatkozó lehetőségeket. További információkért olvassa el a következőket a Referencia-kézikönyvben: „Csatlakozás számítógépekhez és tévékészülékekhez” ( Csatlakozás számítógépekhez és tévékészülékekhez ), „Beépített vezeték nélküli” ( Beépített vezeték nélküli ) és „Ethernet/WT-6” ( Ethernet/WT-6 ).

Képek feltöltése okoseszközökre

A SnapBridge alkalmazás segítségével képeket tölthet fel a fényképezőgép beépített Wi-Fi- vagy Bluetooth-kapcsolatán keresztül.

Képek feltöltése számítógépre vagy FTP-kiszolgálóra

Számos lehetőség áll rendelkezésre a képek számítógépre való feltöltésére.

Beépített Wi-Fi

Használja a fényképezőgép beépített Wi-Fi-jét a képek számítógépre való feltöltéséhez vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

A WT-6 vezeték nélküli adó

Az opcionális WT-6 vezeték nélküli adó segítségével vezeték nélküli hálózatokhoz csatlakozhat, és képeket tölthet fel számítógépekre vagy ftp-kiszolgálókra. A WT-6 megbízhatóbb vezeték nélküli kapcsolatot kínál, mint a fényképezőgép beépített Wi-Fi-je.

Ethernet

Csatlakozzon a hálózatokhoz a fényképezőgép Ethernet-csatlakozójához csatlakoztatott Ethernet-kábellel, és töltsön fel képeket számítógépekre vagy ftp-szerverekre.

USB

Csatlakoztassa a fényképezőgépet a számítógéphez USB-kábellel, és másoljon át képeket az NX Studio számítógépes alkalmazással.

A Wireless Transmitter Utility

A Wireless Transmitter Utility számítógépes szoftverre lesz szüksége, ha képeket tölt fel a számítógépre a fényképezőgép beépített Wi-Fi-jén, WT‑6-on vagy Ethernet-kapcsolaton keresztül.

A SnapBridge alkalmazás és számítógépes alkalmazások
  • A SnapBridge alkalmazás elérhető az Apple App Store® és a Google Play™ áruházból.

  • A Nikon számítógépes szoftver a Nikon letöltőközpontból érhető el. Ellenőrizze a verziót és a rendszerkövetelményeket, és feltétlenül töltse le a legújabb verziót.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/