Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori probléma megoldását.

  • A SnapBridge alkalmazás hibaelhárítási információi az alkalmazás online súgójában találhatók, amely a következő címen tekinthető meg:
    https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html

  • A Wireless Transmitter Utility programmal kapcsolatos információkért tekintse meg a segédprogram online súgóját.

Probléma

Megoldás

A kamera TCP/IP hibát jelez.

A csatlakozási beállítások módosítást igényelnek. Ellenőrizze a gazdaszámítógép vagy a vezeték nélküli útválasztó beállításait, és állítsa be megfelelően a kamera beállításait ( Hálózati beállítások ).

A fényképezőgép „nincs memóriakártya” hibát jelez.

A memóriakártya rosszul vagy egyáltalán nincs behelyezve. Ellenőrizze, hogy a memóriakártya megfelelően van-e behelyezve ( Memóriakártyák behelyezése ).

A feltöltés megszakad, és nem folytatódik.

A feltöltés folytatódik, ha a fényképezőgépet kikapcsolja, majd újra bekapcsolja ( Képek feltöltése ).

A kapcsolat megbízhatatlan.

Ha az [ Auto ] van kiválasztva a [ Csatorna ] beállításnál, amikor okoseszközhöz csatlakozik, válassza a [ Kézi ] lehetőséget, és válassza ki manuálisan a csatornát ( Wi-Fi kapcsolat beállításai ).

Ha a kamera infrastruktúra módban csatlakozik a számítógéphez, ellenőrizze, hogy az útválasztó 1 és 8 közötti csatornára van-e állítva ( Hálózati beállítások ).

A [ Csatlakozás okoseszközhöz ] és a [ Csatlakozás számítógéphez (beépített Wi-Fi) ] szürkén jelennek meg, és nem választhatók ki.

Ezek az opciók nem érhetők el, ha a fényképezőgép Etherneten vagy WT-6-on keresztül csatlakozik. Válassza a [ Letiltás ] lehetőséget a [ Vezetékes LAN/WT ] > [ Vezetékes LAN/WT funkciók ] menüpontban a beállítási menüben ( Vezetékes LAN/WT funkciók ).