A teljes képes visszajátszásban megjelenített fénykép nagyításához nyomja meg az X gombot vagy a választógomb közepét, vagy érintse meg gyorsan a kijelzőt. Az [ FX (36 × 24) ] formátumú fényképek körülbelül 21×-es ( nagy képek), 16×-os ( közepes ) vagy 10×-es ( kicsi ) nagyításra nagyíthatók. A nagyítás során észlelt arcokat fehér keretek jelzik; forgassa el a segédtárcsát a többi arc megtekintéséhez.

A Playback Zoom használata

Művelet

Leírás

Nagyítás vagy kicsinyítés

  • Nyomja meg az X gombot, vagy nyújtson mozdulatokat a nagyításhoz.

  • A kicsinyítéshez nyomja meg a W ( M ) gombot, vagy használjon csípőmozdulatokat.

A nagyítási arány megváltoztatásakor egy navigációs ablak jelenik meg, az éppen látható területet sárga keret jelzi. A navigációs ablak alatti sáv mutatja a nagyítási arányt, és 1:1 arányban zöldre vált. A navigációs ablak néhány másodperc múlva eltűnik a kijelzőről.

Tekintse meg a kép többi területét

Használja a választógombot vagy a csúsztatható mozdulatokat a monitoron nem látható képterületek megtekintéséhez. Tartsa lenyomva a választógombot, hogy gyorsan görgessen a keret többi területére.

Kép kivágása *

Ha a képet a monitoron éppen látható területre szeretné levágni, nyomja meg az i gombot, és válassza a [ Gyorslevágás ] lehetőséget.

Válasszon arcokat

A nagyítás során észlelt arcokat fehér keret jelzi a navigációs ablakban. Más arcok megtekintéséhez forgassa el a segédtárcsát, vagy érintse meg a képernyőn megjelenő útmutatót.

További képek megtekintése

Forgassa el a fő vezérlőtárcsát, hogy ugyanazt a helyet más fényképeken is megtekinthesse a nagyítási tényező megváltoztatása nélkül (a film kiválasztása törli a nagyítást). Más fényképeket is megtekinthet, ha megérinti a e vagy f ikont a kijelző alján.

Védje meg a képeket

Nyomja meg g ( h / Q ) gombot az aktuális kép védelmének be- vagy kikapcsolásához ( Képek védelme a törlés ellen ).

Fényképezés folytatása

Nyomja le félig az exponáló gombot, vagy nyomja meg a K gombot a fényképezés módból való kilépéshez.

Menük megtekintése

Nyomja meg a G gombot a menük megtekintéséhez.

  • A [ Gyors kivágás ] nem érhető el az i menüben, ha RGB hisztogramok jelennek meg ( RGB hisztogram ).