Hangjegyzetek lejátszásához nyomja meg az Fn3 ( C ) gombot h ikonokkal jelölt fényképek megtekintése közben.

Az i menü

A hangjegyzetek úgy is lejátszhatók, hogy a lejátszás i menüben kiemeli a [ Hangjegyzet lejátszása ] lehetőséget, és megnyomja a J gombot.

Lejátszás megszakítása

Az exponáló gomb lenyomása vagy a fényképezőgép egyéb vezérlőinek használata leállíthatja a lejátszást. A lejátszás automatikusan befejeződik, ha másik képet választanak ki, vagy ha a fényképezőgépet kikapcsolják.

Hangjegyzetek törlése

A hangjegyzet törléséhez az aktuális fényképről nyomja meg a O ( Q ) gombot; megerősítő párbeszédablak jelenik meg az ábrán látható módon.

  • A fénykép és a hangjegyzet törléséhez jelölje ki a [ Kép és hangjegyzet ] lehetőséget, és nyomja meg az O ( Q ) gombot.

  • Csak a hangjegyzet törléséhez jelölje ki a [ Csak hangjegyzet ] lehetőséget, és nyomja meg az O ( Q ) gombot.

  • Ha a fénykép vagy a hangjegyzet törlése nélkül szeretne kilépni, nyomja meg a K gombot.

  • Ha a fénykép úgy készült, hogy két memóriakártya van behelyezve, és a [ Biztonsági mentés ], [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] vagy [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ] kiválasztotta a [ Role play by card in Slot 2 ], akkor jelölje ki a [ Kiválasztott kép ] vagy [ Ugyanazok a képek w és x -en ], és nyomja meg az O ( Q ) gombot a megerősítő párbeszédpanel megjelenítéséhez. Ha csak a hangjegyzetet szeretné törölni az aktuális nyílásban lévő kártyán lévő képből, válassza a [ Csak hangjegyzet ] lehetőséget a [ Kiválasztott kép ] kiválasztása után.