Mozgókép rögzítésekor vegye figyelembe a következő pontokat:

 • A memóriakártya írási sebességétől függően előfordulhat, hogy a fényképezés a maximális hossz ( Képkockaméret/kockasebesség és filmminőség ) elérte.

 • Ne feledje, hogy az [ Arc-prioritásos AF ] funkcióval észlelhető témák száma csökken a mozgókép rögzítése közben.

 • A 0 ikon ( Filmek ) azt jelzi, hogy nem lehet mozgóképet rögzíteni.

 • A [ Spot metering ] nem elérhető filmfelvétel közben.

 • Vaku világítás ( Fényképezőgép vaku használata ) nem használható.

Filmfelvétel: Expozíciós mód
 • Ha a téma túl- vagy alulexponált P vagy S módban, lépjen ki, és indítsa újra az élő nézetet, vagy válassza az A módot, és állítsa be a rekeszt.

 • A következő expozíciós beállítások állíthatók be filmezés közben:

Mód

Nyílás

Zár sebesség

ISO érzékenység2

P , S 1

3

A

4

3

M

4

4

44

 1. Az S módban az expozíció szabályozása megegyezik a P móddal.

 2. Ha a [ Be ] van kiválasztva az [ Electronic VR ] elemnél a videófelvételi menüben, amikor az ISO érzékenység Hi 0,3 és Hi 5 közötti értékre van állítva, az ISO érzékenység 102 400-ra korlátozódik.

 3. Az ISO érzékenység felső határa a videófelvétel menü [ ISO érzékenység beállításai ] > [ Maximális érzékenység ] elemével választható ki.

 4. Ha a [ Be ] van kiválasztva az [ ISO érzékenység beállításai ] > [ Auto ISO vezérlés (M mód) ] menüpontban a videófelvételi menüben, az ISO érzékenység felső határa a [ Maximális érzékenység ] segítségével választható ki.

A fehéregyensúly beállítása filmfelvétel közben

A fehéregyensúly mozgóképrögzítés közben a U gomb nyomva tartásával és a főtárcsa elforgatásával állítható be. Ha az [ Auto ] vagy a [ Fluorescent ] van kiválasztva, a segédtárcsa elforgatásával egy alehetőséget lehet kiválasztani.

Filmek rögzítése M módban

M módban a zársebesség 1 / 25 s és 1 / 8000 s közötti értékre állítható (a leglassabb elérhető zársebesség a képsebességgel változik).

Vezeték nélküli távirányítók és távirányítók

Ha a [ Filmek rögzítése ] van kiválasztva a g2 egyéni beállításnál [ Egyéni vezérlők ] > [ Exponálógomb ], az opcionális vezeték nélküli távirányítók és távirányítók kioldógombjai félig lenyomhatók az élő nézet elindításához, vagy teljesen lenyomhatók. a filmfelvétel elindításához és befejezéséhez.

Külső mikrofon használata

Opcionális ME-1 sztereó mikrofonok vagy ME-W1 vezeték nélküli mikrofonok használhatók filmek hangjának rögzítésére.