Az Ethernet és a WT-6 a következő feladatokhoz használható.

Feltöltés FTP szerverekre vagy számítógépekre

A képeket nem csak számítógépre másolhatja, hanem ftp szerverekre is feltöltheti ( Feltöltés számítógépekre és FTP-kiszolgálókra ). A képeket készítésükkor lehet feltölteni.

Számítógép-alapú távoli fényképezés (kameravezérlési mód)

A Camera Control Pro 2 (külön beszerezhető) telepítése hálózati számítógépre teljes körű ellenőrzést biztosít a fényképezőgép beállításai felett, és távolról is készíthet képeket, és közvetlenül a számítógép merevlemezére mentheti ( Kameravezérlés ).

Böngésző alapú távoli fényképezés (HTTP szerver mód)

Használjon webböngészőt a kamera vezérléséhez hálózati számítógépekről és okoseszközökről ( HTTP szerver ). Nincs szükség dedikált alkalmazásra.

Kamera alapú távoli fényképezés (szinkronizált kiadás)

Egy mester kamera használható egy vagy több távoli kamera redőnyeinek vezérlésére ( Szinkronizált kiadás ). A kamerákhoz WT-6 vezeték nélküli jeladót kell csatlakoztatni.

Óra szinkronizálás (Dátum és idő szinkronizálása)

Szinkronizálja két kamera óráit hálózaton keresztül ( A fényképezőgép óráinak szinkronizálása ).

Ethernet kapcsolatok

A vezeték nélküli LAN-beállítások nem szükségesek, ha a fényképezőgép Ethernet-kábellel csatlakozik a hálózathoz.

FTP szerverek
  • A kiszolgálók a Windows 10 (Enterprise/Pro/Home), Windows 8.1 és Windows 8.1 (Enterprise/Pro) operációs rendszerrel elérhető szabványos ftp-szolgáltatásokkal konfigurálhatók, beleértve az IIS-t (Internet Information Services).

  • Az internetes ftp-kapcsolatok és a harmadik féltől származó szoftvereket futtató ftp-kiszolgálókhoz való csatlakozás nem támogatott.

HTTP szerver mód

Az internetkapcsolatok nem támogatottak http szerver módban.

Routerek
  • Más hálózatokon lévő számítógépekhez routeren keresztül történő csatlakozás nem támogatott. Csak ugyanazon a hálózaton lévő számítógépekhez csatlakozhat.

  • Az ftp-kiszolgálókhoz routeren keresztüli csatlakozás azonban támogatott.

Tűzfal beállítások

A 21-es és 32768-61000-es TCP-portokat [ FTP ]-hez, a 22-es és 32768-61000-es TCP-portokat [ SFTP ]-hez használják. Az 15740-es TCP-port és az 5353-as UDP-port a számítógépekhez való csatlakozáshoz használatos. A fájlátvitel blokkolható, ha a kiszolgáló tűzfala nincs úgy konfigurálva, hogy engedélyezze a hozzáférést ezekhez a portokhoz.