Kövesse az alábbi lépéseket az aktuális kép kiválasztásához okoseszközre, számítógépre vagy ftp-kiszolgálóra való feltöltéshez.

 • A feltöltendő képek kiválasztásához használt i menüelemek a csatlakoztatott eszköz típusától függően változnak:

  • [ Select to send to smart device ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép beépített Bluetooth-on keresztül okoseszközhöz csatlakozik a beállítás menü [ Csatlakozás okoseszközhöz ] használatával ( Csatlakozás intelligens eszközhöz ).

  • [ Válassza ki számítógépre küldéshez ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép beépített Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a számítógéphez a beállítási menü [ Csatlakozás számítógéphez (beépített Wi-Fi) ] használatával ( Csatlakozás számítógéphez (beépített Wi-Fi) ).

  • [ Select to küldeni (vezetékes LAN/WT) ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép számítógéphez vagy ftp-kiszolgálóhoz Etherneten vagy opcionális WT-6 vezeték nélküli adón keresztül csatlakozik a beállítási menü [ Vezetékes LAN/WT ] lehetőségével ( Vezetékes LAN/WT ).

 • A filmeket nem lehet feltölteni, ha a fényképezőgép a SnapBridge alkalmazáson keresztül okoseszközhöz csatlakozik.

 • A más módon feltöltött filmek maximális fájlmérete 4 GB.

 1. Válassza ki a kívánt képet, és nyomja meg a i gombot.

 2. Jelölje ki a [ Kiválasztás okoseszközre küldéshez ], [ Kiválasztás számítógépre küldéshez ] vagy [ Kiválasztás küldéshez (vezetékes LAN/WT) ] jelölőnégyzetet, majd nyomja meg az J gombot.

  Az okoseszköznek szánt képeket egy W ikon jelöli, míg a számítógépre vagy ftp szerverre szánt képeket u jelöli.

Feltöltési jelölés eltávolítása

A feltöltési jelölés eltávolításához ismételje meg az 1. és 2. lépést.