A következő Nikon szoftverek használhatók a fényképezőgéppel:

Számítógépes program

A Nikon számítógépes szoftver a Nikon letöltőközpontból érhető el. Ellenőrizze a verziót és a rendszerkövetelményeket, és feltétlenül töltse le a legújabb verziót.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Camera Control Pro 2 (megvásárolható): vezérelheti a fényképezőgépet távolról a számítógépről, és mentheti a fényképeket közvetlenül a számítógép merevlemezére. Ha a Camera Control Pro 2 elindul, miközben a kamera csatlakoztatva van a számítógéphez, megjelenik egy számítógépes kapcsolat jelzője ( c ) a fényképezőgép felső vezérlőpultján.

  • NX Tether : Tethered fényképezéshez használja, ha a fényképezőgép számítógéphez csatlakozik. Az expozíció, a fehéregyensúly és a fényképezőgép egyéb beállításai a számítógép képernyőjén lévő vezérlők segítségével távolról is beállíthatók.

  • NX Studio * : Nikon digitális fényképezőgépekkel készített fényképek és videók megtekintése és szerkesztése. Az NX Studio a Nikon egyedi NEF/NRW (RAW) formátumú fájlok finomhangolására és JPEG vagy TIFF (NEF/RAW feldolgozás) konvertálására használható. Nemcsak a NEF/NRW (RAW) képeket támogatja, hanem a Nikon digitális fényképezőgépekkel készített JPEG és TIFF fényképeket is olyan feladatokhoz, mint a tónusgörbék szerkesztése, valamint a fényerő és a kontraszt javítása.

    • A meglévő felhasználóknak feltétlenül a legújabb verziót kell letölteniük, mivel előfordulhat, hogy a korábbi verziók nem tudják letölteni a képeket a fényképezőgépről vagy megnyitni a NEF (RAW) képeket.

  • Wireless Transmitter Utility : A Wireless Transmitter Utility szükséges, ha a fényképezőgépet hálózathoz kívánja csatlakoztatni. Párosítsa a fényképezőgépet a számítógéppel, és töltse le a képeket Wi-Fi-n keresztül.

Okostelefonos (táblagépes) alkalmazások

Az okostelefonos alkalmazások letölthetők az Apple App Store® vagy a Google Play™ áruházból. A legfrissebb információkért látogasson el a Nikon webhelyére.

SnapBridge : Töltsön le fényképeket és filmeket a fényképezőgépről az okoseszközére vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.