A kamera csatlakoztatható TV-hez, felvevőhöz és egyéb HDMI-csatlakozóval rendelkező eszközökhöz. Használja az opcionális HDMI-kábelt ( Egyéb kompatibilis tartozékok ) vagy harmadik féltől származó C típusú HDMI-kábelt. Ezeket az elemeket külön kell megvásárolni. A HDMI-kábel csatlakoztatása vagy leválasztása előtt mindig kapcsolja ki a fényképezőgépet.

1

HDMI csatlakozó a fényképezőgéphez való csatlakoztatáshoz

2

HDMI csatlakozó külső eszköz csatlakoztatásához *

 • Válasszon egy olyan kábelt, amelynek csatlakozója megegyezik a HDMI-eszköz csatlakozójával.

tévék

 • Miután a TV-készüléket a HDMI bemeneti csatornára hangolta, kapcsolja be a fényképezőgépet, és nyomja meg a K gombot a képek megtekintéséhez a televízió képernyőjén.

 • A hanglejátszás hangereje a TV-készülék vezérlőivel állítható be. A kameravezérlők nem használhatók.

 • Ha a fényképezőgép a SnapBridge alkalmazást futtató okoseszközzel van párosítva, akkor az eszközzel távolról is vezérelhető a lejátszás, miközben a kamera TV-hez van csatlakoztatva. A részletekért tekintse meg a SnapBridge alkalmazás online súgóját.

Felvevők

A kamera közvetlenül tud videót rögzíteni a csatlakoztatott HDMI-felvevőkre. A beállítás menü [ HDMI ] elemével módosíthatja a HDMI kimenet beállításait. Egyes felvevők elindítják és leállítják a felvételt a kamera vezérlőinek hatására.

Kimeneti felbontás

Válassza ki a HDMI-eszközre kimenő képek formátumát. Ha az [ Auto ] van kiválasztva, a fényképezőgép automatikusan kiválasztja a megfelelő formátumot.

Fejlett

Módosítsa a HDMI-eszközhöz való csatlakozás beállításait.

választási lehetőség

Leírás

[ Kimeneti tartomány ]

Az RGB videojel bemeneti tartománya a HDMI-eszköztől függően változik. A legtöbb esetben az [ Auto ] beállítás javasolt, amely a HDMI-eszköz kimeneti tartományához igazodik. Ha a kamera nem tudja meghatározni a HDMI-eszköz megfelelő RGB videojel-kimeneti tartományát, a következő lehetőségek közül választhat:

 • [ Korlátozott tartomány ]: 16 és 235 közötti RGB videojel bemeneti tartományú eszközökhöz. Válassza ezt a lehetőséget, ha az árnyékban a részletek elvesztését észleli.

 • [ Teljes tartomány ]: 0 és 255 közötti RGB videojel bemeneti tartományú eszközökhöz. Válassza ezt a lehetőséget, ha azt észleli, hogy az árnyékok „elmosódnak” vagy túl világosak.

[ Élő nézet a képernyőn ]

Válassza ki, hogy a HDMI-eszköz megjelenítse-e a felvételi információkat élő nézetű fényképezés közben. Vegye figyelembe, hogy a fényképezési információk nem jelennek meg 3840 × 2160 képkockánál ( Képkockaméret/ Képkockasebesség és Filmminőség ) akkor is, ha a [ Be ] van kiválasztva.

[ Kettős monitor ]

Válassza ki, hogy a kamera tükrözze-e a HDMI-eszköz kijelzőjét. Az [ Ki (csak HDMI) ] kiválasztásával kikapcsolja a fényképezőgép monitorát, csökkentve ezzel az akkumulátor lemerülését.

 • Ha a [ Ki ] lehetőséget választja az [ Élő nézet on-screen display ] beállításhoz, a [ Kettős monitor ] értéke [ Be ] lesz.

[ Külső felvételvezérlés ]

Az [ Be ] lehetőség választása lehetővé teszi a kamera vezérlőinek használatát a felvétel indításához és leállításához, ha a fényképezőgép HDMI-n keresztül csatlakozik egy harmadik féltől származó felvevőhöz, amely támogatja az Atomos Open Protocolt.

 • A külső rögzítés vezérlése elérhető az Atomos SHOGUN, NINJA és SUMO sorozatú monitorfelvevőkkel. Az eszköz jellemzőivel és működésével kapcsolatos további információkért forduljon a gyártóhoz, vagy tekintse meg a felvevőhöz mellékelt dokumentációt.

 • A fényképezőgép kijelzője automatikusan kikapcsol, amikor a c2 egyéni beállításnál [ Készenléti időzítő ] kiválasztott idő lejár, és ezzel véget ér a HDMI kimenet. Ha külső eszközre rögzít filmeket, válassza a c2 Egyéni beállítás [ Készenléti időzítő ] lehetőséget, majd válassza a [ No limit ] vagy a várt felvételi időnél hosszabb időt.

 • Egy ikon jelenik meg a fényképezőgép monitorán, ha az [ Be ] van kiválasztva: A látható filmezés közben, B pedig mozgókép rögzítése közben. Felvétel közben ellenőrizze a felvevőt és a felvevő kijelzőjét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a felvétel a készülékre mentve van.

 • Vegye figyelembe, hogy a [ Be ] kiválasztása megzavarhatja a felvételt az eszközön.