Преносимите зарядни устройства могат да се използват за захранване на камерата или зареждане на батерията на камерата. Следващата таблица изброява преносимите зарядни устройства, които са тествани и одобрени за употреба, заедно с приблизителния брой снимки, които могат да бъдат направени, и приблизителния брой пъти, в които батерията на камерата може да бъде заредена с всяко устройство.

Производител

Номер на модела

Брой изстрели 1

Брой такси 2

котва

PowerCore + 26800 PD 45W

Z 7II: приблизително 1930 г.
Z 6II: приблизително 1840

Прибл. 3

  1. Стандарт за асоциация на продукти за камери и изображения (CIPA). [ Само визьор ] избран за режим на монитор. Измерено при 23 ° C / 73,4 ° F (± 2 ° C / 3,6 ° F) с обектив NIKKOR Z 24–70 mm f / 4 S и карта памет SONY CEB-G128 при следните тестови условия: една снимка, направена по подразбиране настройки веднъж на всеки 30 s. „Броят на снимките“ е броят на снимките, които могат да бъдат направени с напълно заредено преносимо зарядно устройство за захранване на камера с напълно заредена батерия (EN-EL15c).

  2. Броят пъти, в които батерията на фотоапарата (EN-EL15c) може да бъде напълно заредена, като се използва преносимо зарядно устройство с пълно зареждане.

  • Единствените батерии, които могат да се зареждат от преносими зарядни устройства, са EN-EL15c и EN-EL15b.

  • Вижте документацията, предоставена с преносимото зарядно устройство, за информация относно използването.

  • Използвайте USB кабел с два конектора тип C, предоставени с преносимото зарядно устройство, когато използвате устройството за захранване на камерата или зареждане на батерията на камерата.

  • Актуална информация за преносимите зарядни устройства е достъпна на уебсайта на производителите. Наличността може да варира в зависимост от държавата или региона.