Válassza ki a kártya szerepét a másodlagos nyílásban, amikor két memóriakártyát helyez be a kamerába.

választási lehetőség

Leírás

P

[ Túlcsordulás ]

A másodlagos foglalatban lévő kártyát csak akkor használják, ha az elsődleges nyílásban lévő kártya megtelt.

Q

[ Biztonsági másolat ]

Minden képet kétszer rögzítenek, egyszer az elsődleges nyílásba, majd a másodlagos nyílásba.

R

[ RAW elsődleges - JPEG másodlagos ]

  • A NEF (RAW) + JPEG beállításainál készített fényképek NEF (RAW) másolatait csak az elsődleges nyílásba helyezett kártyára, a JPEG csak a másodlagos nyílásba helyezett kártyára rögzíti.

  • A más képminőségi beállításokkal készített képeket kétszer rögzíti ugyanazzal a beállítással, egyszer az elsődleges nyílásba, majd a másodlagos nyílásba.

[ RAW elsődleges - JPEG másodlagos ]

Ha a [Be] van kiválasztva a [Többszörös expozíció]> [Save egyes képek (NEF)] a fotózás menüben, vagy ha a [Be] van kiválasztva a [HDR (High Dynamic Range)]> [Save egyes képek (NEF) ] a fotózási menüben, az egyes NEF (RAW) fényképek feldolgozatlan másolatait, amelyek mindegyik többszörös expozíciót vagy HDR-képet alkotják, mindkét memóriakártyára rögzítjük a JPEG-kompozittal együtt, függetlenül a képminőségre kiválasztott opciótól.

[ Biztonsági másolat ] és [ RAW elsődleges - JPEG másodlagos ]

Az exponálás le van tiltva, ha bármelyik kártya megtelt.

Kettős formátumú fényképek megtekintése
  • A lejátszási menü [Kettős formátumú rögzítési PB-nyílás ] elemével válassza ki azt a helyet, amelyből a kettős formátumú fényképeket lejátszják.

  • Kettős formátumú fényképek megtekintésekor a másik példány megtekinthető az i menü [Ugrás másolatra más kártyára ] gombjával.

Másolatok törlése

A [Biztonsági másolat ] vagy a [ RAW elsődleges - JPEG másodlagos ] használatával rögzített képek törlésekor választhatja, hogy törli mindkét példányt, vagy csak az aktuális nyílásban lévő kártyán található másolatot.

  • Ha megnyomja az O gombot, ha a lejátszás során az egyik opcióval létrehozott képet választja, megerősítő üzenet jelenik meg.

  • Ha csak az aktuális nyílásban lévő kártya másolatát szeretné törölni, jelölje ki a [ Kiválasztott kép ] elemet, majd nyomja meg ismét az O A fennmaradó kártyán található példány nem törlődik.

  • Mindkét példány törléséhez jelölje ki az [ Ugyanazon képek a w és az x ] elemet, majd nyomja meg az O gombot.