Válassza ki, hogy a mindkét memóriakártyára felvett kép másolatának törlése vagy a [ Biztonsági mentés ] vagy a kettős formátum opció ([ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] vagy [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ]) van kiválasztva a [ Role játszott kártyával a 2. nyílásban ] a fényképezés menüben a fennmaradó példányt is törli.

választási lehetőség

Leírás

[ Igen (megerősítés szükséges) ]

Az egyik másolat törlése előtt meg kell adnia, hogy törölje-e a másikat. Az alapértelmezés szerint kiemelt opció kiválasztásához nyomja meg a 2 gombot.

[ Igen ]

Az [ Ugyanazok a képek az 1 és a 2 ] mindig ki van választva; a megerősítést kérő párbeszédpanel [ Igen] kiválasztásával mindkét másolat törlődik.

[ Ki ]

A megjelenő megerősítő párbeszédablak ugyanaz, mint azoknál a képeknél, amelyekről nincs második másolat. Az aktuális kép törlése nem törli a másolatot.