A fényképezés menü opciói a négy bank egyikében tárolódnak ("A" és "D" bankok). Az egyik bank beállításainak módosítása nincs hatással a többi bankra. Ne feledje azonban, hogy az [ Extended photo menu banks ], a [ White balance ] előre beállított értékek, a [ Többszörös expozíció ], az [ Időzített felvétel ], a [ Time-lapse video ] és a [ Focus shift shooting ] módosításai minden bankra vonatkoznak.

A gyakran használt beállítások egy adott kombinációjának tárolásához válassza ki a négy bank egyikét a [ Photo shooting menu bank ] segítségével, és állítsa be a kívánt beállításokat.

Photo Shooting Menu Bank

Az információs és a felső vezérlőpult kijelzőjén az aktuális fényképezési menübank látható k betűvel, amelyet a bank neve követ („A”, „B”, „C” vagy „D”).

A fényképezési menü bankjainak átnevezése

A bank nevéhez ("A", "B", "C" vagy "D") leíró feliratot adhatunk a bank kiemelésével és a 2 megnyomásával. A feliratok legfeljebb 20 karakter hosszúak lehetnek.

Az alapértelmezett beállítások visszaállítása

Visszaállíthatja az alapértelmezett beállításokat a kiválasztott fényképezési menüben. Ehhez jelölje ki a bankot, és nyomja meg az O ( Q ) gombot; megerősítő párbeszédablak jelenik meg. Jelölje ki az [ Igen ] lehetőséget, és nyomja meg az J gombot a kiválasztott bank alapértelmezett beállításainak visszaállításához.

  • A fényképezés menü alaphelyzetbe állítása nem érhető el többszörös expozíció alatt.