Svoje slike lahko naložite na pametne telefone ali tablice (pametne naprave) ali računalnike. Možnosti za to so navedene spodaj. Za več informacij glejte naslednje v Referenčnem priročniku: »Povezovanje z računalniki in televizorji« ( Povezava z računalniki in televizorji ), »Vgrajena brezžična povezava« ( Vgrajena brezžična povezava ) in »Ethernet/WT-6« ( Ethernet/WT-6 ).

Nalaganje slik v pametne naprave

Uporabite aplikacijo SnapBridge za nalaganje slik prek vgrajenega Wi-Fi ali Bluetooth kamere.

Nalaganje slik v računalnik ali strežnik FTP

Na voljo je več možnosti za nalaganje slik v računalnike.

Vgrajen Wi-Fi

Uporabite vgrajen Wi-Fi kamere za nalaganje slik v računalnik prek brezžične povezave.

Brezžični oddajnik WT-6

Uporabite izbirni brezžični oddajnik WT-6 za povezovanje v brezžična omrežja in nalaganje slik v računalnike ali ftp strežnike. WT-6 ponuja bolj zanesljive brezžične povezave kot Wi-Fi, vgrajeni v fotoaparat.

Ethernet

Povežite se z omrežji z ethernetnim kablom, ki je priključen na ethernetni priključek fotoaparata, in naložite slike v računalnike ali strežnike ftp.

USB

Povežite fotoaparat z računalnikom s kablom USB in prenesite slike z računalniško aplikacijo NX Studio.

Pripomoček za brezžični oddajnik

Ko nalagate slike v računalnik prek vgrajene povezave Wi-Fi, WT‑6 ali ethernetne povezave, boste potrebovali računalniško programsko opremo Wireless Transmitter Utility.

Aplikacija SnapBridge in računalniške aplikacije
  • Aplikacija SnapBridge je na voljo v Apple App Store® in Google Play™.

  • Računalniška programska oprema Nikon je na voljo v Nikonovem centru za prenose. Preverite različico in sistemske zahteve ter ne pozabite prenesti najnovejše različice.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/