Podatki o lokaciji in dnevniki poti
  • Če je [ Vklopljeno ] izbrano za [ Podatki o lokaciji (vgrajeni) ] > [ Snemanje podatkov o lokaciji ] v nastavitvenem meniju ali je sledenje dnevniku v teku, bo kamera še naprej zajemala dnevnik in/ali lokacijo, tudi ko je izklopljena.

  • Osebne podatke je mogoče sklepati iz podatkov o lokaciji, shranjenih v dnevnikih poti ali vdelanih v fotografije in filme. Bodite previdni pri skupni rabi fotografij, filmov ali dnevnikov poti ali ko jih objavljate v internetu ali na drugih lokacijah, kjer si jih lahko ogledajo tretje osebe. Ne pozabite prebrati tudi »Odstranjevanje naprav za shranjevanje podatkov« ( Odstranjevanje naprav za shranjevanje podatkov ).

Navigacija

Ta izdelek je kamera. Ni namenjen uporabi kot navigacijska ali geodetska naprava.

  • Lokacija, ki jo sporoči kamera, je le približna. Ne uporabljajte ga za raziskovanje ali navigacijo, ko potujete z letalom ali avtomobilom, peš ali na drug način.

Uporaba v tujini
  • Pred potovanjem se pri svojem potovalnem agentu ali veleposlaništvu ali turističnem svetu držav, ki jih boste obiskali, pozanimajte o omejitvah, ki lahko veljajo za uporabo kamer, ki podpirajo snemanje lokacijskih podatkov. Kitajska na primer prepoveduje nepooblaščeno snemanje lokacijskih podatkov. Izberite [ Izklopljeno ] za [ Snemanje podatkov o lokaciji ].

  • Od decembra 2019 funkcija podatkov o lokaciji morda ne bo delovala po pričakovanjih na Kitajskem in v bližini kitajske meje.