Ethernet in WT-6 se lahko uporabljata za naslednje naloge.

Prenesite na FTP strežnike ali računalnike

Ne samo, da lahko kopirate slike v računalnike, lahko jih tudi naložite na ftp strežnike ( Nalaganje v računalnike in strežnike FTP ). Slike lahko naložite, ko so posnete.

Računalniško podprto oddaljeno fotografiranje (način nadzora kamere)

Namestitev Camera Control Pro 2 (na voljo posebej) v omrežni računalnik vam omogoča popoln nadzor nad nastavitvami kamere in omogoča, da na daljavo fotografirate in jih shranite neposredno na trdi disk računalnika ( Nadzor kamere ).

Oddaljeno fotografiranje na podlagi brskalnika (strežniški način HTTP)

Uporabite spletni brskalnik za nadzor kamere iz omrežnih računalnikov in pametnih naprav ( strežnik HTTP ). Posebna aplikacija ni potrebna.

Oddaljeno fotografiranje s kamero (sinhronizirana izdaja)

Glavna kamera se lahko uporablja za nadzor zaklopov na eni ali več oddaljenih kamerah ( Sinhronizirana izdaja ). Kamere morajo imeti priključene brezžične oddajnike WT-6.

Sinhronizacija ure (sinhronizacija datuma in časa)

Sinhronizirajte ure na dveh kamerah prek omrežja ( Sinhronizacija ur kamere ).

Ethernet povezave

Nastavitve brezžičnega LAN niso potrebne, če je kamera povezana z omrežjem prek ethernetnega kabla.

FTP strežniki
  • Strežnike je mogoče konfigurirati s standardnimi storitvami ftp, vključno z IIS (Internet Information Services), ki so na voljo v operacijskih sistemih Windows 10 (Enterprise/Pro/Home), Windows 8.1 in Windows 8.1 (Enterprise/Pro).

  • Internetne povezave ftp in povezava s strežniki ftp, ki izvajajo programsko opremo drugih proizvajalcev, niso podprti.

Način HTTP Sever

Internetne povezave niso podprte v načinu strežnika http.

Usmerjevalniki
  • Povezava z računalniki v drugih omrežjih prek usmerjevalnika ni podprta. Lahko se povežete samo z računalniki v istem omrežju.

  • Vendar je podprta povezava s strežniki ftp prek usmerjevalnika.

Nastavitve požarnega zidu

Vrata TCP 21 in 32768 do 61000 se uporabljajo za [ FTP ], vrata TCP 22 in 32768 do 61000 za [ SFTP ]. Vrata TCP 15740 in vrata UDP 5353 se uporabljajo za povezave z računalniki. Prenos datotek je lahko blokiran, če požarni zid strežnika ni konfiguriran za dostop do teh vrat.