Az X és W gombokkal válthat a teljes képes és a miniatűr lejátszás között.

Teljes képes lejátszás

X 

 W

Miniatűr lejátszás

X 

 W

X 

 W

Teljes képkockás lejátszás

Nyomja meg a K gombot a legutóbbi kép teljes képkockás megjelenítéséhez a kijelzőn. 4 vagy 2 gomb megnyomásával jeleníthetők meg; az aktuális fényképpel kapcsolatos további információk megtekintéséhez nyomja meg az 1 vagy 3 gombot, vagy érintse meg a DISP gombot ( 0 Fénykép információ ).

Miniatűrök lejátszása

Több kép megtekintéséhez érintse meg a W gombot, amikor egy kép teljes keretben jelenik meg. A megjelenített képek száma 4-ről 9-ről 72-re nő, amikor megérinti a W gombot, és csökken minden alkalommal, amikor megérinti az X gombot. A képek kiemeléséhez használja a választógombot.

Érintse meg a Vezérlők lehetőséget

Az érintővezérlés akkor használható, ha képek jelennek meg a monitoron ( 0 Lejátszás ).

Rotate Tall

A „magas” (portré tájolású) fényképek magas tájolású megjelenítéséhez válassza a Be beállítást a Rotate tall beállításnál a lejátszás menüben.

Kép áttekintése

Ha a visszajátszás menüben a Kép áttekintése beállításnál Be van kapcsolva, a fényképek automatikusan megjelennek a fényképezés után (mivel a fényképezőgép már a megfelelő tájolásban van, a képek nem forgatják el automatikusan a képmegtekintés során). Ha a Be (csak monitor) lehetőséget választja, a fényképek nem jelennek meg a keresőben. Folyamatos kioldási módokban a megjelenítés a fényképezés végén kezdődik, az aktuális sorozat első fényképével.