Ha teljes képes lejátszás közben nagyítani szeretne, érintse meg az X gombot, vagy nyomja meg a J gombot.

Navigációs ablak

Képernyőn megjelenő útmutató

Amíg a nagyítás érvényben van, a következőket teheti:

  • Nagyítás vagy kicsinyítés/kép más területeinek megtekintése : Érintse meg az X elemet, vagy nyújtó mozdulatokkal nagyítson körülbelül 21-szeresre nagy képek esetén, 16-szorosra közepes képek esetén, és 10-szeresre DX-el készített kis képek esetén (24×). 16) kiválasztva a képterülethez. Koppintson a W elemre, vagy csippentő mozdulatokkal kicsinyítsen. A fénykép nagyítása közben használja a választógombot, vagy csúsztassa az ujját a képernyőn, hogy megtekinthesse azokat a területeket, amelyek jelenleg nem láthatók a kijelzőn. Tartsa lenyomva a választógombot, hogy gyorsan görgessen a keret többi területére. A nagyítási arány módosítása után néhány másodpercig egy navigációs ablak jelenik meg; a kijelzőn éppen látható területet sárga keret jelzi. A navigációs ablak alatti sáv a nagyítási arányt mutatja, 1:1 arányban zöldre váltva.
  • Arcok kiválasztása : A nagyítás során észlelt arcokat fehér keret jelzi a navigációs ablakban. Más arcok megtekintéséhez forgassa el a segédtárcsát, vagy érintse meg a képernyőn megjelenő útmutatót.
  • Más képek megtekintése : Forgassa el a fő vezérlőtárcsát, vagy érintse meg a e vagy f ikont a kijelző alján, hogy megtekinthesse ugyanazt a helyet más fényképeken az aktuális nagyítási arány mellett. A lejátszási zoom törlődik, ha filmet jelenít meg.
  • Visszatérés fényképezési módba : Nyomja le félig az exponáló gombot, vagy nyomja meg a K gombot a fényképezési módból való kilépéshez.
  • A menük megjelenítése : Nyomja meg a G gombot a menük megtekintéséhez.