Power Zoom objektívek támogatása

Új lehetőségek az egyéni beállításokhoz f2 „Egyéni vezérlők (Fényképezés)” és g2 „Egyéni vezérlők”: „Power Zoom +” és „Power Zoom −”

A Power zoom + és a Power zoom − hozzáadásra került azokhoz a szerepekhez, amelyek a kameravezérlőkhöz rendelhetők az Egyéni beállítások f2 Egyéni vezérlők (lövés) és a g2 Egyéni vezérlők esetében. Ha a Power zoom + funkciót az Fn1 gombhoz rendeli, akkor az Fn1 gomb lenyomása közben elektronikusan nagyíthat (motoros zoom). Ha az Fn2 gombhoz rendeli a Power zoom − funkciót , akkor az Fn2 gomb lenyomása közben elektronikusan kicsinyíthet.

 • Ezek az opciók csak az elektromos zoom objektívekre vonatkoznak.
 • Ha az Fn1 gomb az Egyéni beállításban az f2 Egyéni vezérlők (lövés) vagy a g2 Egyéni vezérlők beállítása Power zoom + , akkor az Fn2 gombhoz a Power zoom − van kiválasztva.
 • Ha az Fn2 gomb az Egyéni beállításban az f2 Egyéni vezérlők (lövés) vagy a g2 Egyéni vezérlők beállítása Power zoom − , az Fn1 gombhoz a Power zoom + van kiválasztva.
 • Önarckép módban az Fn1 és Fn2 gombokkal történő motoros zoom funkció le van tiltva.

Új lehetőségek az egyéni beállításokhoz: f7 és g5 „Power Zoom (PZ) gombopciók”

Az elektromos zoom (PZ) gombopciók az f7 és g5 egyéni beállításokként lettek hozzáadva. Módosítsa az elektromos zoom beállításait.

Tétel Leírás
Használja x / w gombokat

Ha a Be lehetőséget választja, az X gomb lenyomása közben elektronikusan nagyíthat, a W gomb lenyomása közben pedig kicsinyíthet (motoros zoom).

 • Ha az ML-L7 távirányító csatlakoztatva van a kamerához, akkor a távirányító + gombjával (telefotó) és - gombjával (széles látószögű) is zoomolhat, ha a Be beállítást választja.
Power zoom sebesség

Kiválaszthatja az objektív nagyítási és kicsinyítési sebességét a motoros zoom szerepkörhöz rendelt gombokkal, ha lassabb sebesség esetén negatív értékeket, nagyobb sebesség esetén pedig pozitív értékeket választ.

 • A g5 Power zoom (PZ) gombopciók egyéni beállításaiban külön beállíthatja az Elő/utáni felvételt és a Felvétel közben .
 • Ezek az opciók csak az elektromos zoom objektívekre vonatkoznak.
 • Ennek a menüpontnak a hozzáadásával az Egyéni beállítások kiemelése képernyő száma g5-ről g6-ra módosult.

Lencsezaj

A zoom során az objektív zaja hallható lehet a videófelvételen. Ha lencsezajt észlel az elektromos zoom szerepkörhöz rendelt gombok használatakor, javasoljuk, hogy állítsa be az Egyéni beállítás g5 Power zoom (PZ) gombopciók > Motoros zoom sebessége > Felvétel közben lassabb zoom sebességet.

Kamera működési hangok

A kamera gombjainak zoomoláshoz való megnyomásakor működési hangok hallhatók a videofelvételeken. Ha aggódik a működési hangok miatt, amikor a motoros zoom gombjait használja, javasoljuk, hogy használja a következőket a nagyításhoz.

 • Intelligens eszköz, amelyre telepítve van a SnapBridge alkalmazás (a SnapBridge alkalmazás verziójától függően előfordulhat, hogy a motoros zoom funkció nem érhető el)
 • ML-L7 távirányító

Új lehetőség a Beállítás menüben: „Zoompozíció mentése (PZ objektívek)”

A Beállítás menühöz hozzáadásra került a Zoompozíció mentése (PZ objektívek) opció. Ha a Be lehetőséget választja, a fényképezőgép elmenti a zoomolási pozíciót a fényképezőgép kikapcsolásakor, és visszaállítja, amikor a fényképezőgépet bekapcsolja.

 • Ez az opció csak az elektromos zoom objektívekre vonatkozik.
 • A zoom pozíció visszaáll, ha az objektívet más terméknévvel rendelkező objektívre cseréli.

Új gyújtótávolság-jelző a felvételi kijelzőn

Egy gyújtótávolság-jelző került a fényképezési kijelzőre. Csak motoros zoom objektívekkel jelenik meg.

EN-EL25a akkumulátor támogatása

EN-EL25a újratölthető lítium-ion akkumulátort hozzáadták a kompatibilis tartozékokhoz. Az EN-EL25a ugyanúgy működik, mint az EN-EL25 .