A következő Nikon szoftverek használhatók a fényképezőgéppel:

Számítógépes program
  • Camera Control Pro 2 (megvásárolható): vezérelheti a fényképezőgépet távolról a számítógépről, és mentheti a fényképeket közvetlenül a számítógép merevlemezére.
  • ViewNX-i * : A ViewNX-i nem csak egy eszköz a Nikon digitális fényképezőgépekkel készített fényképek és videók megtekintésére és szerkesztésére, hanem más Nikon képalkalmazásokkal együtt is használható, hogy a legtöbbet hozza ki képeiből. Ezenkívül zökkenőmentes hozzáférést biztosít az online szolgáltatásokhoz.
  • Rögzítse az NX-D-t : Finomítsa a Nikon egyedi NEF/NRW (RAW) formátumban készített fényképeket, vagy konvertálja azokat JPEG vagy TIFF formátumba (NEF/RAW feldolgozás). A Capture NX-D nemcsak NEF/NRW (RAW) képekkel, hanem Nikon digitális fényképezőgépekkel készített JPEG- és TIFF-fotókkal is használható olyan feladatokhoz, mint a tónusgörbék szerkesztése, valamint a fényerő és a kontraszt javítása.
  • Wireless Transmitter Utility : A Wireless Transmitter Utility szükséges, ha a fényképezőgépet hálózathoz kívánja csatlakoztatni. Párosítsa a fényképezőgépet a számítógéppel, és töltse le a képeket Wi-Fi-n keresztül.
  • A Nikon számítógépes szoftver a Nikon letöltőközpontból érhető el. Ellenőrizze a verziót és a rendszerkövetelményeket, és feltétlenül töltse le a legújabb verziót.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

A meglévő felhasználóknak feltétlenül a legújabb verziót kell letölteniük, mivel előfordulhat, hogy a korábbi verziók nem támogatják a kamerát.

Okostelefonos (táblagépes) alkalmazások

SnapBridge : Töltsön le fényképeket és filmeket a fényképezőgépről az okoseszközére vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

  • A SnapBridge alkalmazás elérhető az Apple App Store ® és a Google Play ™.
  • Látogassa meg weboldalunkat a SnapBridge alkalmazással kapcsolatos legfrissebb információkért.