A kamera nagyfelbontású videoeszközökhöz csatlakoztatható harmadik féltől származó HDMI-kábellel (D típusú). A HDMI-kábel csatlakoztatása vagy leválasztása előtt mindig kapcsolja ki a fényképezőgépet.

Csatlakozás a kamerához

Csatlakozás nagyfelbontású eszközhöz (válasszon kábelt csatlakozóval a HDMI-eszközhöz)

Csatlakozás HDMI TV-hez

Miután csatlakoztatta a fényképezőgépet HDMI televízióhoz vagy más kijelzőhöz, hangolja a készüléket a HDMI-csatornára, majd kapcsolja be a fényképezőgépet, és nyomja meg a K gombot. Lejátszás közben képek jelennek meg a televízió képernyőjén. A hangerő a televízió vezérlőivel állítható; a kamera kezelőszervei nem használhatók.

Csatlakozás más HDMI-eszközökhöz

Használja a beállítás menü HDMI opcióját a HDMI kimenet beállításainak módosításához.

  • Kimeneti felbontás : Válassza ki a HDMI-eszközre továbbított képek formátumát. Ha az Auto lehetőséget választja, a fényképezőgép automatikusan kiválasztja a megfelelő formátumot.
  • Kimeneti tartomány : Az Auto a legtöbb helyzetben javasolt. Ha a kamera nem tudja meghatározni a megfelelő RGB videojel kimeneti tartományt a HDMI-eszközhöz, választhatja a Korlátozott tartományt a 16-tól 235-ig terjedő RGB videojel bemeneti tartományú eszközökhöz vagy a Teljes tartományt az RGB videojel bemeneti tartományával rendelkező eszközökhöz. 0-tól 255-ig. Válassza a Korlátozott tartomány lehetőséget, ha az árnyékok részleteiben veszteséget észlel, vagy a Teljes tartomány lehetőséget, ha az árnyékok „elmosottak” vagy túl világosak.

HDMI kimenet

A HDMI-kimenet nem érhető el, ha a filmeket 1920 × 1080 120p, 1920 × 1080 100p vagy 1920 × 1080 lassított képkockamérettel rögzítik, vagy ha a fényképezőgép Camera Control Pro 2-t futtató számítógéphez csatlakozik.