Nyomja meg az O gombot az aktuális kép törléséhez, vagy használja a Delete (Törlés) opciót a lejátszás menüben több kiválasztott kép, egy kiválasztott napon készült összes kép vagy az aktuális lejátszási mappában lévő összes kép törléséhez (a védett képeket nem lehet törölni). Legyen körültekintő a képek törlésekor, mivel a képeket nem lehet visszaállítani a törlés után.

Lejátszás közben

Nyomja meg a O gombot az aktuális fénykép törléséhez.

 1. Nyomja meg az O gombot.

  Megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel.

 2. Nyomja meg O gombot.

  A kép törléséhez nyomja meg O gombot. Ha a kép törlése nélkül szeretne kilépni, nyomja meg a K gombot.

A Lejátszás menü

A lejátszás menü Törlés eleme a következő lehetőségeket tartalmazza. Vegye figyelembe, hogy a képek számától függően bizonyos időre lehet szükség a törléshez.

választási lehetőség Leírás
Q Kiválasztott A kiválasztott képek törlése.
i Válassza ki a dátumot Törölje az összes kiválasztott dátumon készült képet ( 0 Dátum kiválasztása: A kiválasztott dátumokon készült képek törlése).
R Összes Törölje az összes képet a jelenleg lejátszásra kiválasztott mappából ( 0 Playback Folder ).

Kijelölve: Kijelölt képek törlése

Több kiválasztott kép törléséhez válassza a Kijelölt lehetőséget, és kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Válasszon képeket.

  A választógombbal jelöljön ki egy képet, és érintse meg a W gombot a kiválasztáshoz vagy a kijelölés megszüntetéséhez. A kiválasztott képeket egy O ikon jelöli (a kiemelt kép teljes képernyős megjelenítéséhez érintse meg és tartsa lenyomva az X gombot). További képek kiválasztásához ismételje meg tetszés szerint.

 2. Törölje a kiválasztott képeket.

  Nyomja meg a J gombot. Megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel; jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.

Dátum kiválasztása: A kiválasztott dátumokon készült képek törlése

A kiválasztott dátumokon készült összes nem védett kép törléséhez válassza a Törlés > Dátum kiválasztása menüpontot a lejátszás menüben, és kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Válassza ki a dátumokat.

  Jelöljön ki egy dátumot, és nyomja meg a 2 gombot a kijelölt napon készült összes kép kiválasztásához. A kiválasztott dátumokat M ikon jelöli. Ismételje meg a kívánt módon további dátumok kiválasztásához; egy dátum kijelölésének törléséhez jelölje ki, és nyomja meg a 2 gombot.

 2. Törölje a kiválasztott dátumokon készült képeket.

  Nyomja meg a J gombot. Megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel; jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.