A kiválasztott JPEG képek a mellékelt USB-kábellel közvetlenül a fényképezőgéphez csatlakoztatott PictBridge nyomtatón nyomtathatók. A kábel csatlakoztatásakor ne alkalmazzon erőt, és ne próbálja meg ferdén bedugni a csatlakozókat.

Amikor a fényképezőgép és a nyomtató be van kapcsolva, megjelenik egy üdvözlő képernyő, majd egy PictBridge lejátszási képernyő.

Fényképek kiválasztása nyomtatáshoz

A NEF (RAW) képminőség-beállításokkal készített képek nem választhatók ki nyomtatásra. A NEF (RAW) képekről JPEG másolatok készíthetők a retusálás menü NEF (RAW) feldolgozási opciójával.

Nyomtatás közvetlen USB kapcsolaton keresztül

Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve. Ha a fényképeket a nyomtatandó közvetlen USB kapcsolaton keresztül, meghatározott Színtér sRGB.

USB-elosztók

A működés nem garantált, ha a fényképezőgép és a nyomtató USB-elosztón keresztül csatlakozik.

Lásd még

Lásd a „Hibaüzenetek“ ( 0 hibaüzenet ) című részt, hogy megtudja, mit kell tenni, ha hiba történik nyomtatás közben.

Képek nyomtatása egyenként

 1. Jelenítse meg a kívánt képet.

  További képek megtekintéséhez nyomja meg a 4 vagy 2 Érintse meg az X gombot az aktuális képkocka nagyításához (a nagyításból való kilépéshez K Egyszerre hat kép megtekintéséhez érintse meg a W gombot. Használja a választógombot a képek kiemeléséhez, vagy érintse meg az X gombot a kiemelt kép teljes keretben történő megjelenítéséhez.

 2. Állítsa be a nyomtatási beállításokat.

  Nyomja meg a J gombot a következő elemek megjelenítéséhez, majd nyomja meg az 1 vagy a 3 gombot egy elem kijelöléséhez, és nyomja meg a 2 gombot az opciók megtekintéséhez (csak az aktuális nyomtató által támogatott opciók jelennek meg a listában; az alapértelmezett beállítás használatához válassza a Nyomtató alapértelmezett lehetőséget ). Egy lehetőség kiválasztása után nyomja meg a J gombot, hogy visszatérjen a nyomtatóbeállítások menüjébe.

  • Oldalméret : Válasszon oldalméretet.
  • Példányszám : Ez az opció csak akkor jelenik meg, ha a képeket egyenként nyomtatja ki. Nyomja meg az 1 vagy 3 gombot a másolatok számának kiválasztásához (maximum 99).
  • Szegély : Válassza ki, hogy a fényképeket fehér szegéllyel kívánja-e bekeretezni.
  • Dátum nyomtatása : Válassza ki, hogy kívánja-e nyomtatni a felvétel dátumát a fényképekre.
  • Vágás : Ez az opció csak akkor jelenik meg, ha a képeket egyenként nyomtatja ki. A kivágás nélküli kilépéshez jelölje ki a No cropping elemet, és nyomja meg az J gombot. Az aktuális kép kivágásához jelölje ki a Kivágás elemet, és nyomja meg a 2 gombot. Megjelenik egy terménykiválasztó párbeszédpanel; érintse meg az X et a kivágás méretének növeléséhez, a W a csökkentéséhez, és használja a választógombot a kivágás elhelyezéséhez. Vegye figyelembe, hogy a nyomtatási minőség romolhat, ha kis méreteket nagy méretben nyomtat.
 3. Kezdje el a nyomtatást.

  Válassza a Nyomtatás indítása lehetőséget, és nyomja meg az J gombot a nyomtatás elindításához. Ha az összes másolat kinyomtatása előtt meg szeretné szakítani a nyomtatást, nyomja meg a J gombot.

Több kép nyomtatása

 1. Jelenítse meg a PictBridge menüt.

  Nyomja meg a G gombot a PictBridge lejátszási képernyőn.

 2. Válassz egy lehetőséget.

  Jelölje ki az alábbi lehetőségek egyikét, és nyomja meg a 2 gombot.

  • Nyomtatás kiválasztása : Képek kiválasztása nyomtatáshoz. Nyomja meg a 4 vagy 2 gombot a képek görgetéséhez (a kiemelt kép teljes képernyős megjelenítéséhez érintse meg és tartsa lenyomva az X gombot), majd nyomja meg az 1 vagy a 3 gombot a nyomatok számának kiválasztásához. Egy kép kijelölésének megszüntetéséhez állítsa a nyomatok számát nullára.
  • Indexnyomtatás : Indexnyomtatás készítése a memóriakártyán lévő összes JPEG képről. Vegye figyelembe, hogy ha a memóriakártya több mint 256 képet tartalmaz, csak az első 256 kép kerül kinyomtatásra. Figyelmeztetés jelenik meg, ha a 3. lépésben kiválasztott oldalméret túl kicsi az indexnyomtatáshoz.
 3. Állítsa be a nyomtatási beállításokat.

  Módosítsa a nyomtató beállításait a „Képek egyenkénti nyomtatása” 2. lépésében leírtak szerint ( 0 Képek egyenkénti nyomtatása ).

 4. Kezdje el a nyomtatást.

  Válassza a Nyomtatás indítása lehetőséget, és nyomja meg az J gombot a nyomtatás elindításához. Ha az összes másolat kinyomtatása előtt meg szeretné szakítani a nyomtatást, nyomja meg a J gombot.