A kamerával kapcsolatos problémákat az alábbi lépések követésével megoldhatja. Nézze meg ezt a listát, mielőtt konzultál a kereskedővel vagy a Nikon hivatalos szervizképviselőjével.

Lépés 1

Tekintse meg a következő szakaszokban felsorolt gyakori problémákat:

Lépés 2

Kapcsolja ki a fényképezőgépet, és vegye ki az akkumulátort. Körülbelül egy perc várakozás után helyezze vissza az akkumulátort, és kapcsolja be a fényképezőgépet.

Ha most fejezte be a fényképezést, várjon legalább egy percet, mielőtt eltávolítja az akkumulátort, mert előfordulhat, hogy a fényképezőgép még mindig adatokat ír a memóriakártyára.

Lépés 3

Keresés a Nikon webhelyein.

Támogatási információkért és a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokért látogassa meg országa vagy régiója webhelyét ( 0 Life-Long Learning ). A fényképezőgép legújabb firmware-jének letöltéséhez látogasson el a következő oldalra:
https://downloadcenter.nikonimglib.com

Lépés 4

Forduljon a Nikon hivatalos szervizképviselőjéhez.

Az alapértelmezett beállítások visszaállítása

Az aktuális beállításoktól függően előfordulhat, hogy egyes menüelemek és egyéb funkciók nem érhetők el. Hozzáférési menüpontok szürkén jelennek meg, vagy funkciók, amelyek egyébként nem lennének elérhetők, próbálja meg visszaállítani az alapértelmezett beállításokat a Minden beállítás elemet a beállítás menüben ( 0 Reset All Settings ). Ne feledje azonban, hogy a vezeték nélküli hálózati profilok, a szerzői jogi információk és más, felhasználó által létrehozott bejegyzések is visszaállnak. A visszaállítás után a beállításokat nem lehet visszaállítani.