Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google prevajalnik

TA STORITEV LAHKO VSEBUJE PREVODE, KI SO V PRISTOJNOSTI DRUŽBE GOOGLE. GOOGLE ZAVRAČA VSE GARANCIJE, POVEZANE S PREVAJANJI, IZRECNE ALI IMPLICITNE, VKLJUČNO S KAKRŠNIMI KOLI GARANCIJAMI TOČNOSTI, ZANESLJIVOSTI IN VSEMI IMPLICIRANIMI GARANCIJAMI PRODAJNOSTI, USTREZNOSTI ZA DOLOČEN NAMEN IN NEKRŠITVE PRAVIC.

Referenčni vodiči družbe Nikon Corporation (v nadaljevanju »Nikon«) so bili prevedeni s pomočjo programske opreme za prevajanje, ki je v pristojnosti Google prevajalnika. Zelo smo si prizadevali zagotoviti natančen prevod, vendar nobeno avtomatizirano prevajanje ni popolno niti ni namenjeno nadomeščanju človeških prevajalcev. Prevodi so na voljo kot storitev uporabnikom Nikonovih referenčnih vodičev in so takšni, kot so. Izrecno ali implicitno ne jamčimo za točnost, zanesljivost ali pravilnost prevodov iz angleščine v kateri koli drug jezik. Nekatere vsebine (na primer slike, videoposnetki, Flash, itd.) morda ne bodo natančno prevedene zaradi omejitev programske opreme za prevajanje.

Uradno besedilo je angleška različica referenčnih vodičev. Vsa neskladja ali razlike, ustvarjene v prevodu, niso zavezujoče in nimajo pravnega učinka za skladnost ali izvrševanje. Če se pojavijo kakršna koli vprašanja v zvezi z natančnostjo informacij v prevedenih referenčnih vodičih, glejte angleško različico vodičev, ki je uradna različica.

Poveži z računalnikom

Gumb G U F omrežni meni

Povežite se z računalniki prek brezžičnega omrežja LAN.

Omrežne nastavitve

Dodajte omrežne profile fotoaparat . Ta element lahko uporabite tudi za izbiro med obstoječimi omrežnimi profili.

Ustvari profil

Ustvarite nove omrežne profile ( 0 Neposredna brezžična povezava z računalnikom (način dostopne točke Wi-Fi ) , Povezovanje z obstoječim omrežjem prek brezžičnega omrežja LAN (način postaje Wi-Fi ) ).

  • Če že obstaja več profilov, lahko pritisnete J , da izberete profil in se povežete z izbranim omrežjem.
  • Če želite urediti obstoječi profil, ga označite in pritisnite 2 .
Možnost Opis
[ Splošno ]
  • [ Ime profila ]: Preimenujte profil.
  • [ Zaščita z geslom ]: Izberite [ Vklop ], če želite, da je pred spremembo profila potrebno vnesti geslo. Če želite spremeniti geslo, označite [ Vklop ] in pritisnite 2 .
[ Brezžična povezava ]

Prikažite nastavitve povezave za povezavo z brezžičnimi omrežji.

  • Način postaje Wi-Fi : Prilagodite nastavitve za povezavo z omrežjem prek usmerjevalnika.

    • [ SSID ]: Vnesite SSID omrežja.
    • [ Kanal ]: Samodejno izbran.
    • [ Overjanje/šifriranje ]: Izberite vrsto šifriranja, ki se uporablja v brezžičnem omrežju.
    • [ Geslo ]: Vnesite omrežno geslo.
  • Način dostopne točke Wi-Fi : Prilagodite nastavitve za neposredno brezžično povezavo s fotoaparat .

    • [ SSID ]: Izberite SSID fotoaparat .
    • [ Kanal ]: Izberite [ Samodejno ] ali [ Ročno ].
    • [ Overjanje/šifriranje ]: Izberite vrsto šifriranja, ki se uporablja v brezžičnem omrežju.
    • [ Geslo ]: Izberite geslo fotoaparat .
[ TCP/IP ]

Prilagodite nastavitve TCP/IP za omrežne profile v načinu postaje Wi-Fi . Potreben je naslov IP.

  • Če je za [ Pridobi samodejno ] izbrana možnost [ ON ], bosta naslov IP in maska podomrežja pridobljena prek strežnika DHCP ali samodejnega naslavljanja IP.
  • Izberite [ OFF ], da ročno vnesete naslov IP ([ Naslov ]) in masko podomrežja ([ Maska ]).

Kopiraj na kartico/s kartice

Ustvarjene omrežne profile kopirajte na pomnilniške kartice, da jih lahko delite z drugimi fotoaparati.

Možnost Opis
[ Kopiraj profil s kartice ]

Kopirajte profile iz korenskega imenika pomnilniške kartice na seznam profilov fotoaparat .

  • Odprtih omrežnih profilov ni mogoče kopirati.
[ Kopiraj profil na kartico ]

Kopirajte profile iz fotoaparat na pomnilniško kartico. Označite profil in pritisnite J , da ga kopirate na pomnilniško kartico.

  • Profilov, zaščitenih z geslom, ni mogoče kopirati.

Prekini trenutno povezavo

Prekinite povezavo s trenutnim omrežjem.

Vrsta vzpostavitve povezave

Izberite način delovanja, ki ga želite uporabiti, ko je fotoaparat povezana z omrežjem.

Možnost Opis
[ Prenos slik ] Naložite fotografije v računalnik takoj, ko so posnete, ali pa naložite obstoječe slike s pomnilniške kartice fotoaparat .
[ Upravljanje fotoaparata ] Za upravljanje fotoaparat in fotografiranje na daljavo z računalnikom uporabite programsko opremo NX Tether .

Možnosti

Prilagodite nastavitve nalaganja.

Samodejno nalaganje

Izberite [ ON ], da označite nove fotografije za nalaganje, ko so posnete.

  • Nalaganje se začne šele, ko je fotografija posneta na pomnilniško kartico. Prepričajte se, da je pomnilniška kartica vstavljena v fotoaparat .
  • Videoposnetki se ne naložijo samodejno. Naložiti jih je treba iz zaslona za predvajanje ( 0 Izbira slik za nalaganje ).

Izbriši po nalaganju

Izberite [ ON ], da se fotografije samodejno izbrišejo s pomnilniške kartice fotoaparat , ko je nalaganje končano.

  • Datoteke, označene za prenos, preden ste izbrali [ ON ], se ne izbrišejo.
  • Brisanje se lahko med nekaterimi operacijami fotoaparat prekine.

Naloži RAW in JPEG kot

Pri nalaganju slik RAW + JPEG izberite, ali želite naložiti obe datoteki, NEF ( RAW ) in JPEG , ali samo kopijo NEF ( RAW ) ali JPEG .

Naloži RAW in HEIF kot

Pri nalaganju slik RAW + HEIF izberite, ali želite naložiti obe datoteki, NEF ( RAW ) in HEIF , ali samo kopijo NEF ( RAW ) ali HEIF .

Naloži videoposnetek RAW kot

Pri nalaganju videoposnetkov, posnetih z možnostjo [ N-RAW, 12-bitno (NEV) ], izbrano za [ Vrsta videodatoteke ] v meniju za snemanje videoposnetkov, izberite, ali želite naložiti datoteki RAW in MP4 ali samo kopijo MP4 .

Naloži mapo

Označi vse fotografije v izbrani mapi za nalaganje. Označevanje bo uporabljeno za vse fotografije, ne glede na to, ali so bile že prej naložene.

  • Videoposnetki ne bodo označeni za nalaganje. Naložiti jih je treba iz zaslona za predvajanje.

Ali želite preklicati izbiro vseh?

Odstrani oznako za nalaganje z vseh slik. Nalaganje slik z ikono »nalaganje« bo takoj prekinjeno.