Google prevajalnik
TA STORITEV LAHKO VSEBUJE PREVODE, KI SO V PRISTOJNOSTI DRUŽBE GOOGLE. GOOGLE ZAVRAČA VSE GARANCIJE, POVEZANE S PREVAJANJI, IZRECNE ALI IMPLICITNE, VKLJUČNO S KAKRŠNIMI KOLI GARANCIJAMI TOČNOSTI, ZANESLJIVOSTI IN VSEMI IMPLICIRANIMI GARANCIJAMI PRODAJNOSTI, USTREZNOSTI ZA DOLOČEN NAMEN IN NEKRŠITVE PRAVIC.
Referenčni vodiči družbe Nikon Corporation (v nadaljevanju »Nikon«) so bili prevedeni s pomočjo programske opreme za prevajanje, ki je v pristojnosti Google prevajalnika. Zelo smo si prizadevali zagotoviti natančen prevod, vendar nobeno avtomatizirano prevajanje ni popolno niti ni namenjeno nadomeščanju človeških prevajalcev. Prevodi so na voljo kot storitev uporabnikom Nikonovih referenčnih vodičev in so takšni, kot so. Izrecno ali implicitno ne jamčimo za točnost, zanesljivost ali pravilnost prevodov iz angleščine v kateri koli drug jezik. Nekatere vsebine (na primer slike, videoposnetki, Flash, itd.) morda ne bodo natančno prevedene zaradi omejitev programske opreme za prevajanje.
Uradno besedilo je angleška različica referenčnih vodičev. Vsa neskladja ali razlike, ustvarjene v prevodu, niso zavezujoče in nimajo pravnega učinka za skladnost ali izvrševanje. Če se pojavijo kakršna koli vprašanja v zvezi z natančnostjo informacij v prevedenih referenčnih vodičih, glejte angleško različico vodičev, ki je uradna različica.
Uporaba NX Tether za upravljanje kamere, povezane prek omrežja Wi-Fi
Za povezano fotografijo uporabite programsko opremo NX Tether , ki vam omogoča oddaljeno prilagajanje osvetlitev , beline in drugih nastavitev fotoaparat ter upravljanje fotoaparata za fotografiranje iz računalnika. Fotografije lahko shranite neposredno v računalnik namesto na pomnilniško kartico, kar omogoča njihovo fotografiranje, tudi če v fotoaparat ni pomnilniške kartice.
- Med snemanjem videoposnetkov boste še vedno morali vstaviti pomnilniško kartico.
- Upoštevajte, da časovnik pripravljenosti fotoaparat ne poteče, ko fotoaparat upravljate na daljavo.
Namestitev NX Tether
Za nameščanje programa NX Tether boste potrebovali internetno povezavo. Za najnovejše informacije, vključno s sistemskimi zahtevami, obiščite spletno mesto Nikon .
-
Prenesite najnovejši namestitveni program NX Tether s spodnjega spletnega mesta in sledite navodilom na zaslonu, da dokončate namestitev.
- Upoštevajte, da s starejšimi različicami programa NX Tether morda ne boste mogli upravljati fotoaparat na daljavo.
Upravljanje fotoaparata z NX Tether
-
Povežite fotoaparat in računalnik prek brezžičnega omrežja LAN ( 0 Računalniki: Povezovanje prek brezžičnega omrežja LAN ).
Ko ustvarite profil, preverite, ali je ime profila na zaslonu [ Poveži z računalnikom ] navedeno zeleno.
-
V omrežnem meniju za [ Poveži z računalnikom ] > [ Vrsta vzpostavitve povezave ] izberite [ Upravljanje fotoaparata ].
-
Zaženite kopijo programa NX Tether , nameščenega na gostiteljskem računalniku.
-
Upravljajte fotoaparat z NX Tether .
Za podrobna navodila glejte spletno pomoč.
fotoaparat lahko upravljate tudi z računalnikom, ki je povezan prek USB ( 0 Uporaba NX Tether za upravljanje fotoaparata, povezanega USB ).
Prikaz za upravljanje fotoaparata [ Poveži z računalnikom ]
Na zaslonu [ Poveži z računalnikom ] se prikaže naslednje:
- Stanje : Stanje povezave z gostiteljem. Ime profila je prikazano zeleno, ko je povezava vzpostavljena. Tukaj so prikazane tudi napake ( 0 Odpravljanje težav z brezžičnimi povezavami LAN ).
- Moč signala : Moč brezžičnega signala.
- Frekvenčni pas : Pri brezžični povezavi v načinu postaje Wi-Fi se prikaže radiofrekvenčni pas povezanega omrežja SSID . V načinu dostopne točke Wi-Fi se prikaže radiofrekvenčni pas, ki ga oddaja fotoaparat .
Izguba signala, ko je fotoaparat povezan z brezžičnim omrežjem, lahko prekine povezavo z računalnikom. Preden se ponovno povežete z omrežjem, v meniju omrežja izberite [ Prekini trenutno povezavo ] za [ Poveži z računalnikom ] > [ Omrežne nastavitve ]. Ko bo signal ponovno vzpostavljen, se bo fotoaparat ponovno povezal z računalnikom in nadaljeval z nalaganjem vseh slik, ki jih je treba še prenesti. Upoštevajte, da nalaganja ni mogoče nadaljevati, če fotoaparat izklopite, preden je prenos končan.
