Valitse muistipuskurin lopusta tallennetun jakson pituus, kun laukaisin painetaan kokonaan alas, ja kuvausjakson enimmäispituus, kun laukaisin painetaan pohjaan nopeassa kuvakaappaustilassa .

1

Puskurin osa, joka on tallennettu muistikortille vapauttamisen yhteydessä ([ Pre-release burst ])

2

Kuvat, jotka on otettu julkaisun jälkeen ([ Post-release burst ])

3

Täydellinen nopea sarjakuvaus

Vaihtoehto

Kuvaus

[ Ennakkojulkaisusarja ]

Jos valitaan jokin muu vaihtoehto kuin [ Ei mitään ], kamera puskuroi kuvia, kun laukaisin painetaan puoliväliin, mutta vain ne kuvat, jotka on lisätty puskuriin viimeisen n sekunnin aikana, missä n on [ Pre- release burst ], tallennetaan muistikortille, kun laukaisin painetaan kokonaan alas ("Pre-Release Capture").

  • Jos laukaisimen puoliväliin painamisen ja sen pohjaan painamisen välinen aika on lyhyempi kuin valittu aika, vain puskuriin tallennetut kuvat, kun painiketta painettiin puoliväliin, tallennetaan.

[ Julkaisun jälkeinen sarja ]

Valitse enimmäisaika, jonka kamera jatkaa kuvien ottamista sen jälkeen, kun laukaisin on painettu kokonaan alas: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] tai [ Max. ]. Kuvaamista voi jatkaa noin 4 sekuntia, kun [ Max. ] on valittuna.

Y -kuvake ilmestyy kuvausnäyttöön, kun [ Pre-release burst ] -asetukseksi on valittu jokin muu vaihtoehto kuin [ None ]. Kun laukaisin painetaan puoliväliin, kuvakkeeseen ilmestyy vihreä piste ( I ), joka osoittaa, että puskurointi on käynnissä.

  • Jos laukaisinta painetaan puoliväliin yli noin 30 sekuntia, kuvakkeessa näkyy C ja Pre-Release Capture peruuntuu. Esikuvaus voidaan jatkaa nostamalla sormesi laukaisimesta ja painamalla se uudelleen puoliväliin.

A Mukautetut asetukset: Kameran asetusten hienosäätö

a: Keskity

b: Mittaus/valotus

c: Ajastimet/AE-lukko

d: Kuvaus/näyttö

e: Haarukointi/salama

f: Säätimet

g: Video