Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Element nou de meniu Redare: „Rotire automată a imaginii”

[ Rotire automată a imaginii ] a fost adăugat la meniul de redare.

  • Când este setat la [ ON ], informațiile de orientare ale camerei în momentul fotografierii sunt stocate în imagini. Când sunt vizualizate pe o cameră sau pe computer, imaginile sunt rotite automat în funcție de informațiile de orientare stocate.

  • Când este setată la [ OFF ], informațiile de orientare ale camerei în momentul fotografierii nu sunt stocate în imagini. Ca atare, imaginile nu vor fi rotite automat în timpul redării și întotdeauna afișate în orientare peisaj (largă).

Atenție: Rotire automată a imaginii

Dacă camera este orientată în sus sau în jos sau este rotită în timpul fotografierii, este posibil ca informațiile de orientare corectă să nu fie stocate.

„Rotire automată a imaginilor” în meniul Redare

  • Când [ Rotire automată imagini ] este setată la [ OFF ], imaginile sunt întotdeauna afișate în orientare peisaj (largă) atunci când sunt redate pe cameră, indiferent dacă [ Rotație automată a imaginii ] este setată la [ ON ] sau [ OFF ].
  • Dacă [ Rotire automată imagini ] este setată la [ PORNIT ] în timp ce [ Rotație automată a imaginii ] este setată la [ OPRIT ], imaginile nu vor fi rotite automat în timpul redării și vor fi afișate întotdeauna în orientare peisaj (largă).