Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Rolul jucat de cărți în slotul 2

Butonul G U C meniul de fotografiere

Alege rolul jucat de card în slotul 2 când două carduri de memorie sunt introduse în cameră.

Opțiune Descriere
P [ Revărsare ] Cardul din Slot 2 este utilizat numai atunci când cardul din Slot 1 este plin.
Q [ Backup ] Fiecare imagine este înregistrată de două ori, o dată pe cardul din Slot 1 și din nou pe cardul din Slot 2.
R [ Slot RAW 1 - Slot 2 JPEG ]
 • Copiile NEF ( RAW ) ale fotografiilor realizate la setările RAW + JPEG sunt înregistrate numai pe cardul din Slot 1, copiile JPEG numai pe cardul din Slot 2.
 • Imaginile realizate cu alte setări de calitate a imaginii sunt înregistrate de două ori la aceeași setare, o dată pe cardul din Slot 1 și din nou pe cardul din Slot 2.
O [ Slot JPEG 1 - Slot JPEG 2 ]
 • Sunt înregistrate două copii JPEG , câte una pe fiecare card de memorie.
 • Copia salvată pe card în Slot 1 este înregistrată la calitatea și dimensiunea imaginii selectate prin intermediul butonului T sau al meniului de fotografiere. Copia salvată pe card în Slot 2 este salvată la o calitate a imaginii de [ JPEG de bază ] și o dimensiune de [ Mediu ] sau [ Mic ]. Dimensiunea poate fi selectată apăsând 2 când [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ] este evidențiat.
 • La calitățile imaginii RAW sau RAW + JPEG , această opțiune este echivalentă cu [ Backup ].

Atenție: [ Slot RAW 1 - Slot JPEG 2 ]

Dacă este selectat [ ACTIVAT ] pentru [ Expunere multiplă ] > [ Salvare fotografii individuale ( RAW ) ] în meniul de fotografiere sau dacă este selectat [ ON ] pentru [ Suprapunere HDR ] > [ Salvare fotografii individuale ( RAW ) ] în fotografie meniul de fotografiere, copiile neprocesate ale fotografiilor individuale NEF ( RAW ) care alcătuiesc fiecare expunere multiplă sau imagine HDR vor fi înregistrate pe ambele carduri de memorie împreună cu compozitul JPEG , indiferent de opțiunea selectată pentru calitatea imaginii.

[ Backup ], [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] și [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ]

 • Afișajul de fotografiere și panoul de control arată numărul de expuneri rămase pe card cu cel mai mic spațiu disponibil.
 • Declanșarea obturatorului este dezactivată când oricare dintre carduri este plin.

Vizualizarea fotografiilor cu format dublu

 • Utilizați elementul [ Slot PB de înregistrare în format dublu ] din meniul de redare pentru a alege slotul din care sunt redate fotografiile în format dublu.
 • Când vizualizați fotografii cu format dublu, puteți vizualiza cealaltă copie folosind [ Salt la copiere pe alt card ] din meniul i .

Înregistrarea videoclipurilor

Slot în care sunt înregistrate videoclipuri este selectat folosind [ Destinație ] în meniul de înregistrare video.

Ștergerea copiilor

Când ștergeți imaginile înregistrate folosind [ Backup ], [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] sau [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ], aveți opțiunea de a șterge fie ambele copii, fie numai copia de pe card în slotul curent. .

 • Dacă apăsați O ( Q ) când o imagine creată folosind oricare dintre aceste opțiuni este evidențiată în timpul redării, se afișează un mesaj de confirmare.
 • Pentru a șterge doar copia de pe card în slotul curent, evidențiați [ Imagine selectată ] și apăsați din nou O ( Q ).
 • Pentru a șterge ambele copii, evidențiați [ Aceleași imagini pe 1 și 2 ] și apăsați O ( Q ).
 • Dacă o notă vocală este atașată la imagine, va fi afișat un dialog de confirmare. Pentru a șterge numai nota vocală, evidențiați [ Numai notă vocală ] și apăsați O ( Q ).

Opțiuni de ștergere

Utilizați elementul [ Ștergeți imagini din ambele sloturi ] din meniul de redare pentru a alege opțiunile afișate atunci când o imagine este ștearsă.