Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Încărcarea bateriei

Încărca cel furnizat EN-EL18d baterie inainte de folosire.

Atenție: Bateria și încărcătorul

Citiți și urmați avertismentele și avertismentele din „Pentru siguranța dvs.” ( 0 Pentru siguranța dvs. ) și „Îngrijirea camerei și a bateriei: Atenții” ( 0 Îngrijirea camerei și a bateriei: Atenții ).

Încărcătorul de baterii

 • Înainte de a încărca bateria, conectați adaptorul AC de încărcare EH-7P la încărcătorul de baterie MH-33 și conectați-l la o priză de uz casnic. Apoi puteți introduce bateria pentru a începe încărcarea.

  1. Semnalează contactele
  2. Lămpi de încărcare (verzi)
 • Lămpile de încărcare clipesc în timp ce încărcarea este în desfășurare și nu mai clipește când încărcarea se termină. Rețineți că, în funcție de starea de încărcare a bateriei, poate exista o întârziere de aproximativ zece secunde înainte ca lămpile să înceapă să clipească.
 • Introduceți bateria (în primul rând bornele), aliniind capătul bateriei cu ghidajul și apoi glisând bateria în direcția indicată până când se fixează cu un clic.
 • Lăsați încărcătorul într-un loc în care va rămâne stabil și fără vibrații în timpul utilizării.
 • O baterie epuizată se va încărca complet în aproximativ 4 ore.
 • Pe măsură ce încărcarea progresează, lămpile de încărcare se vor aprinde pe rând până când încărcarea este completă și toate cele trei lămpi sunt aprinse.
 • Starea bateriei este indicată de lămpile de încărcare:

  Lămpi de încărcare Starea de încărcare
  <50% ≥50%, <80% ≥80%, <100% 100%
  100% I (oprit) I (oprit) H (clipește) K (activat)
  80% I (oprit) H (clipește) K (activat) K (activat)
  50% H (clipește) K (activat) K (activat) K (activat)

Atenție: Încărcarea bateriilor EN-EL18d

Bateriile reîncărcabile Li-ion EN-EL18d nu sunt compatibile cu încărcătoarele MH-26a sau MH-26 . Asigurați-vă că utilizați MH-33 când încărcați bateriile EN-EL18d printr-un încărcător.

Dacă lămpile de încărcare clipesc rapid

Dacă lămpile de încărcare clipesc rapid (de 8 ori pe secundă):

 • Bateria nu a fost introdusă corect : Deconectați încărcătorul și scoateți și reintroduceți bateria.
 • Temperatura ambiantă este prea caldă sau prea rece : utilizați încărcătorul de baterie la temperaturi în intervalul de temperatură specificat (0–40 °C/+32–104 °F).

Dacă problema persistă, deconectați încărcătorul și opriți încărcarea. Aduceți bateria și încărcătorul la un reprezentant de service autorizat Nikon .

The Adaptor AC de încărcare : Încărcare

Când este introdusă în cameră, bateria poate fi încărcată utilizând adaptorul CA de încărcare EH-7P furnizat.

 • După ce ați confirmat că camera este oprită, conectați adaptorul de încărcare AC ( q ) și conectați adaptorul. Bateria se va încărca în timp ce camera este oprită. Păstrați dopul drept în timpul introducerii și scoaterii.

 • Lampa de încărcare a camerei ( w ) se aprinde în chihlimbar în timp ce încărcarea este în curs. Lampa se stinge când încărcarea este completă.
 • O baterie epuizată se va încărca complet în aproximativ 3 ore și 40 de minute.
 • Bateria se încarcă și când temporizatorul de așteptare este oprit.
 • Când încărcarea este completă, deconectați adaptorul AC de încărcare și deconectați-l de la cameră.

Atenție: Încărcarea bateriilor EN-EL18a / EN-EL18

Adaptorul CA de încărcare nu poate fi utilizat pentru a încărca baterii reîncărcabile Li‑ion EN-EL18a sau EN-EL18 . Utilizați un încărcător de baterie MH-26a .

Atenție: adaptorul de încărcare AC

 • Dacă bateria nu poate fi încărcată utilizând adaptorul de încărcare AC, de exemplu deoarece bateria nu este compatibilă sau temperatura camerei este ridicată, lampa de încărcare va clipi rapid timp de aproximativ 30 de secunde și apoi se va stinge. Dacă lampa de încărcare este stinsă și nu ați observat încărcarea bateriei, porniți camera și verificați nivelul bateriei.
 • Bateriile cu „4” ( l ) afișat pentru [ Informații baterie ] > [ Vechime baterie ] în meniul de configurare nu pot fi încărcate.

Adaptorul AC de încărcare: livrarea energiei

 • Dacă este selectat [ PORNIT ] pentru [ Alimentare USB ] în meniul de configurare, adaptorul AC de încărcare va furniza energie camerei când camera este pornită.
 • Bateria nu se va încărca în timp ce camera este alimentată de o sursă de alimentare exterioară.
 • Pentru mai multe informații, consultați „Livrarea energiei” versus „Încărcarea”” ( 0 „Livrarea energiei” versus „Încărcarea” ).

Livrarea energiei prin USB și încărcarea bateriei

 • Calculatoarele vor furniza curent pentru a alimenta camera sau a încărca bateria numai atunci când sunt conectate printr-un cablu USB UC-E25 (disponibil separat; 0 cabluri USB ). Cablul USB furnizat nu poate fi utilizat în acest scop.
 • În funcție de model și de specificațiile produsului, unele computere nu vor furniza curent pentru alimentarea camerei sau încărcarea bateriei.