Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Înregistrarea notificărilor vocale

Note vocale la fotografii pot fi adăugate până la 60 de secunde.

 1. Selectați fotografia.

  Numai o singură notă vocală poate fi înregistrată pe imagine; note vocale suplimentare nu pot fi înregistrate pentru imaginile deja marcate cu pictograma h . Nota vocală existentă trebuie ștearsă înainte de a putea fi înregistrată alta ( 0 Ștergerea notificărilor vocale ).

 2. Ține cel butonul b .

  • Audio este înregistrat în timp ce butonul este apăsat.
  • În timpul înregistrării, camera afișează o pictogramă b și o numărătoare inversă a timpului de înregistrare rămas, în secunde.

 3. Eliberați butonul b .

  • Înregistrarea se va încheia.
  • Imaginile cu note vocale sunt indicate de pictogramele h .

Înregistrarea nu este disponibilă

Noțiunile vocale nu pot fi adăugate la videoclipuri sau la datele de referință Image Dust Off.

Restricții de înregistrare

Notele vocale nu pot fi înregistrate dacă:

 • selectorul foto/video este rotit la 1 sau
 • o expunere multiplă este în curs.

Atenție: Înregistrarea notificărilor vocale

Comenzile tactile sunt dezactivate și alte imagini nu pot fi afișate în timp ce înregistrarea este în curs.

Întreruperea înregistrării

Apăsarea butonului de declanșare sau operarea altor comenzi ale camerei poate termina înregistrarea. În timpul fotografierii cu cronometru interval, înregistrarea se termină cu aproximativ două secunde înainte de realizarea următoarei fotografii; înregistrarea se termină și când camera este oprită.

Locație de depozitare

Note vocale pentru fotografiile realizate cu două carduri de memorie introduse și [ Backup ] , [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] sau [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ] selectat pentru [ Rol jucat de card în Slot 2 ] în cadrul fotografierii meniul sunt înregistrate cu copiile de pe ambele carduri.

Numele fișierelor cu note vocale

Numele fișierelor cu note vocale au forma „DSC_nnnn.WAV”. Nota vocală are același număr de fișier („nnnn”) ca imaginea cu care este asociată. De exemplu, nota vocală pentru imaginea „DSC_0002.JPG” va avea numele de fișier „DSC_0002.WAV”. Numele fișierelor cu note vocale pot fi vizualizate pe un computer.

 • Notele vocale pentru fotografiile înregistrate cu [ Adobe RGB ] selectat pentru [ Spațiu de culoare ] în meniul de fotografiere au nume de forma „_DSCnnnn.WAV”.
 • Notele vocale pentru fotografiile înregistrate cu un alt prefix decât „ DSC ” selectat pentru [ Fișier denumire ] în meniul de fotografiere vor fi înregistrate cu prefixul selectat în locul „ DSC ”.

Meniul i

Înregistrarea poate fi de asemenea iniţiată prin evidenţierea [ Înregistrare notă vocală ] în meniul de redare i şi apăsând J Pentru a termina înregistrarea, apăsați J a doua oară.