Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Realizarea conexiunii

Camera poate fi conectată la un computer sau la un server FTP utilizând oricare dintre metodele de mai jos.

Calculatoare: Conectare prin USB

Conectați camera și computerul prin USB și utilizați NX Studio pentru a încărca imagini pe computer ( 0 Calculatoare: Conectare prin USB ).

  • De asemenea, puteți controla camera de la distanță utilizând Camera Control Pro 2 (disponibil separat) sau software-ul gratuit NX Tether.

Calculatoare: Conectare prin Ethernet sau LAN fără fir

Conectați-vă la un computer prin Ethernet sau utilizând rețeaua LAN fără fir încorporată a camerei. Puteți încărca imagini pe computer sau puteți controla camera de la distanță printr-o rețea folosind Camera Control Pro 2 (disponibil separat) sau NX Tether gratuit ( 0 computere: Conectare prin Ethernet sau LAN fără fir ).

Servere FTP: Conectare prin Ethernet sau LAN fără fir

Încărcați imagini pe un server FTP prin Ethernet sau utilizând rețeaua LAN fără fir încorporată a camerei ( 0 Servere FTP: Conectare prin Ethernet sau LAN fără fir ).

Nu te poți conecta?

Dacă întâmpinați probleme la stabilirea unei conexiuni cu un computer sau un server FTP, încercați:

  • oprind camera și apoi pornind din nou,
  • verificarea setărilor wireless de pe computer sau server FTP sau
  • repornirea computerului sau a serverului FTP.

Erori LAN și Ethernet fără fir

Pentru informații despre erorile legate de wireless sau Ethernet, consultați „Depanarea conexiunilor LAN și Ethernet fără fir” ( 0 Depanarea conexiunilor LAN și Ethernet fără fir ).