Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Nouă setare personalizată: a14 „Max. Diafragma Lv în timpul MF”

A [ Max. deschiderea Lv în timpul MF ] a fost adăugat în meniul Setări personalizate la poziția a14. Când este setat la [ Pornit ] , afișajul de fotografiere din vizor sau monitor este întotdeauna afișat cu deschiderea maximă când modul de focalizare este setat la MF . Când butonul de declanșare este apăsat până la capăt, diafragma va fi ajustată la valoarea diafragmei configurată înainte de fotografiere.

Atenționări: Când „ Max. Diafragma Lv în timpul MF ” este setată la „ Pornit

 • Indiferent de setarea diafragmei, obiectivul va fi întotdeauna la diafragma maximă în modul MF . Asigurați-vă că evitați îndreptarea camerei către soare sau alte surse de lumină puternice. Nerespectarea acestei măsuri de precauție poate duce la deteriorarea circuitelor interne ale camerei.
 • Momentul declanșării obturatorului poate fi ușor întârziat.
 • Rata de avans a cadrelor poate scădea.
 • Pe afișajul de fotografiere poate apărea pâlpâire în următoarele condiții:

  • chiar înainte sau după eliberarea obturatorului,
  • dacă o comandă care ia atribuit rolul de [ Previzualizare ] în Setarea personalizată f2 [ Comenzi personalizate (fotografiere) ] este apăsată sau
  • dacă ați comutat între focalizare automată și focalizare manuală.
 • Diafragma maximă nu va fi aplicată când inelul de focalizare al obiectivului este rotit pentru a comuta de la focalizarea automată la focalizarea manuală.