Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Nouă metodă de conectare a dispozitivului inteligent: „Conexiune Wi-Fi (mod STA)”

Modul stație Wi-Fi a fost adăugat ca metodă de conectare, permițându-vă să conectați camera la dispozitivul inteligent printr-un punct de acces LAN fără fir. Metoda existentă de conectare directă a camerei și a dispozitivului inteligent a fost redenumită Mod punct de acces Wi-Fi .

 • Este necesară o versiune compatibilă de SnapBridge pentru a stabili conexiuni în modul stație Wi-Fi și modul punct de acces Wi-Fi . Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune a aplicației SnapBridge .
 • Unele operații sunt efectuate folosind camera, altele pe dispozitivul inteligent.
 • Instrucțiuni suplimentare sunt disponibile prin ajutorul online SnapBridge .

Conectarea la o rețea existentă (mod stație Wi-Fi )

Camera se conectează la un dispozitiv inteligent dintr-o rețea existentă (inclusiv rețelele de acasă) printr-un punct de acces LAN fără fir. Dispozitivul inteligent se poate conecta în continuare la Internet în timp ce este conectat la cameră.

Modul stație Wi-Fi

Conexiunea la dispozitive inteligente dincolo de rețeaua locală nu este acceptată. Vă puteți conecta numai la dispozitive inteligente din aceeași rețea.

 1. Cameră: selectați [ Conectare la dispozitiv inteligent ] > [ Conexiune Wi-Fi (mod STA) ] în meniul de rețea, apoi evidențiați [ Creare profil ] și apăsați J .

 2. Cameră: Denumiți noul profil.

  • Pentru a trece la pasul următor fără a schimba numele implicit, apăsați X .
  • Indiferent de numele pe care îl alegeți, va apărea în meniul de rețea [ Conectare la dispozitiv inteligent ] > [ Conexiune Wi-Fi (mod STA) ].
  • Pentru a redenumi profilul, apăsați J .

 3. Cameră: Evidențiați [ Căutare rețea Wi-Fi ] și apăsați J .

  Camera va căuta rețelele active în prezent în apropiere și le va lista după nume (SSID).

  Conectare ușoară

  Pentru a vă conecta fără a introduce un SSID sau o cheie de criptare, apăsați X la Pasul 3. Apoi, evidențiați una dintre următoarele opțiuni și apăsați J . După conectare, treceți la Pasul 6.

  Opțiune Descriere
  [ Buton WPS ] Pentru routerele care acceptă butonul WPS. Apăsați butonul WPS de pe router și apoi apăsați butonul J al camerei pentru a vă conecta.
  [ WPS cu introducere PIN ] Camera va afișa un cod PIN. Folosind un computer, introduceți codul PIN pe router. Pentru mai multe informații, consultați documentația furnizată împreună cu routerul.
 4. Cameră: alegeți o rețea.

  • Evidențiați un SSID de rețea și apăsați J .
  • Banda pe care operează fiecare SSID este indicată de o pictogramă.
  • Rețelele criptate sunt indicate de o pictogramă h . Dacă rețeaua selectată este criptată ( h ), vi se va solicita să introduceți cheia de criptare. Dacă rețeaua nu este criptată, treceți la Pasul 6.
  • Dacă rețeaua dorită nu este afișată, apăsați X pentru a căuta din nou.

  SSID-uri ascunse

  Rețelele cu SSID ascunse sunt indicate prin intrări goale în lista de rețele.

  • Pentru a vă conecta la o rețea cu un SSID ascuns, evidențiați o intrare goală și apăsați J . Apoi, apăsați J ; camera vă va solicita să furnizați un SSID.
  • Introduceți numele rețelei și apăsați X . Apăsați din nou X ; camera vă va solicita acum să introduceți cheia de criptare.

 5. Camera: introduceți cheia de criptare.

  • Apăsați J și introduceți cheia de criptare pentru routerul wireless.

  • Pentru mai multe informații despre cheia de criptare a routerului fără fir, consultați documentația pentru routerul wireless.
  • Apăsați X când introducerea este completă.

  • Apăsați din nou X pentru a iniția conexiunea. Un mesaj va fi afișat pentru câteva secunde când conexiunea este stabilită.

 6. Cameră: obțineți sau selectați o adresă IP.

  Evidențiați una dintre următoarele opțiuni și apăsați J .

  Opțiune Descriere
  [ Obține automat ] Selectați această opțiune dacă rețeaua este configurată să furnizeze automat adresa IP. Un mesaj „configurare finalizată” va fi afișat după ce a fost atribuită o adresă IP.
  [ Introduceți manual ]

  Introduceți manual adresa IP și masca de subrețea.

  • Apăsați J ; vi se va solicita să introduceți adresa IP.
  • Rotiți selectorul principal de comandă pentru a evidenția segmentele.
  • Apăsați 4 sau 2 pentru a schimba segmentul evidențiat și apăsați J pentru a continua.
  • Apoi, apăsați X ; va fi afișat un mesaj „configuration complete”. Apăsați din nou X pentru a afișa masca de subrețea.
  • Apăsați 1 sau 3 pentru a edita masca de subrețea și apăsați J ; va fi afișat un mesaj „configuration complete”.
 7. Cameră: Apăsați J pentru a continua când este afișat mesajul „Configurare finalizată”.

 8. Cameră: porniți o conexiune Wi-Fi cu dispozitivul inteligent.

  Când vi se solicită, lansați aplicația SnapBridge pe dispozitivul inteligent.

 9. Dispozitiv inteligent: Lansați aplicația SnapBridge , deschideți filă, atingeți și selectați [ Conexiune mod Wi-Fi STA ].

  Dacă este prima dată când lansați aplicația, ar trebui să atingeți [ Conectați-vă la cameră ] în afișajul de bun venit.

 10. Dispozitiv inteligent: selectați camera.

  Selectați numele camerei afișat pe cameră la Pasul 8.

 11. Cameră/dispozitiv inteligent: stabiliți conexiunea Wi-Fi .

  • Când camera afișează dialogul așa cum se arată, apăsați J .

  • După stabilirea unei conexiuni Wi-Fi la cameră, dispozitivul inteligent va afișa opțiunile modului stației Wi-Fi .
  • Camera va afișa un mesaj care afirmă că conexiunea este finalizată.

Camera și dispozitivul inteligent sunt acum conectate prin Wi-Fi .

Pentru informații despre utilizarea aplicației SnapBridge , consultați ajutorul online.

Conexiune wireless directă la un dispozitiv inteligent (mod punct de acces Wi-Fi )

Conectați camera și un dispozitiv inteligent direct prin Wi-Fi . Camera acționează ca un punct de acces LAN wireless, permițându-vă să vă conectați atunci când lucrați în aer liber și în alte situații în care dispozitivul inteligent nu este deja conectat la o rețea wireless și eliminând necesitatea unor ajustări complicate ale setărilor. Dispozitivul inteligent nu se poate conecta la Internet în timp ce este conectat la cameră.

 1. Dispozitiv inteligent: Lansați aplicația SnapBridge , deschideți filă, atingeți și selectați [ Conexiune mod Wi-Fi AP ].

  Dacă este prima dată când lansați aplicația, ar trebui să atingeți [ Conectați-vă la cameră ] în afișajul de bun venit. Când vi se solicită, atingeți categoria pentru camera dvs., apoi atingeți opțiunea „Wi-Fi” când vi se solicită să alegeți tipul de conexiune.

 2. Cameră/dispozitiv inteligent: porniți camera când vi se solicită.

  Nu utilizați niciunul dintre comenzile din aplicație în acest moment.

 3. Cameră: selectați [ Conectare la dispozitiv inteligent ] > [ Conexiune Wi-Fi (mod AP) ] în meniul de rețea, apoi evidențiați [ Stabiliți conexiune Wi-Fi ] și apăsați J .

  Vor fi afișate SSID-ul și parola camerei.

 4. Dispozitiv inteligent: urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a stabili o conexiune Wi-Fi .

  • Pe dispozitivele iOS , se va lansa aplicația „Setări”. Atingeți [ < Setări ] pentru a deschide [ Setări ], apoi derulați în sus și atingeți [ Wi-Fi ] (pe care îl veți găsi în partea de sus a listei de setări) pentru a afișa setările Wi-Fi .

  • În afișajul setărilor Wi-Fi , selectați SSID-ul camerei și introduceți parola afișată de cameră la Pasul 3.
 5. Dispozitiv inteligent: După ajustarea setărilor dispozitivului, așa cum este descris în Pasul 4, reveniți la aplicația SnapBridge .

  • După stabilirea unei conexiuni Wi-Fi la cameră, dispozitivul inteligent va afișa opțiunile modului punct de acces Wi-Fi .
  • Camera va afișa un mesaj care afirmă că conexiunea este finalizată.

Camera și dispozitivul inteligent sunt acum conectate prin Wi-Fi .

Pentru informații despre utilizarea aplicației SnapBridge , consultați ajutorul online.

Încheierea modului Stație Wi-Fi / Punct de acces Wi-Fi

Pentru a încheia conexiunea Wi-Fi , atingeți în SnapBridge fila. După ce pictograma se schimbă în , Atingeți și selectați [ Deconectare ] sau [ Ieșire din modul Wi-Fi STA ].