Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Atenționări: Date de locație ( GPS / GLONASS )

Date despre locație și jurnalele de urmărire
  • Dacă este selectat [ PORNIT ] pentru [ Date locație (încorporat) ] > [ Înregistrare date locație ] în meniul de configurare sau urmărirea jurnalului este în curs, camera va continua să obțină jurnalul și/sau locația chiar și când este oprită.
  • Informațiile personale pot fi deduse din datele despre locație stocate în jurnalele de urmărire sau încorporate în fotografii și videoclipuri. Fiți atenți când partajați fotografii, videoclipuri sau jurnalele de urmărire sau când le postați pe Internet sau în alte locații unde pot fi vizualizate de terți. Asigurați-vă că citiți, de asemenea, „Atenție: eliminarea dispozitivelor de stocare a datelor” ( 0 Atenție: eliminarea dispozitivelor de stocare a datelor ).
Navigare

Acest produs este o cameră. Nu este destinat utilizării ca dispozitiv de navigație sau topografie.

  • Locația raportată de cameră este doar aproximativă. Nu trebuie utilizat pentru topografie sau navigație atunci când călătoriți cu avionul sau cu mașina, pe jos sau prin alte mijloace.
Utilizare în străinătate
  • Înainte de a călători, verificați cu agentul dvs. de turism sau cu ambasada sau consiliul de turism al țărilor pe care le veți vizita pentru informații despre restricțiile care se pot aplica la utilizarea camerelor care acceptă înregistrarea datelor de locație. China, de exemplu, interzice înregistrarea neautorizată a datelor de locație. Selectați [ OFF ] pentru [ Înregistrare date locație ].
  • Din octombrie 2021, este posibil ca funcția de date de locație să nu funcționeze conform așteptărilor în China și în vecinătatea graniței cu China.