Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

D‑Lighting activ

Butonul G U C meniul de fotografiere

Păstrați detaliile în lumini și umbre, creând imagini cu contrast natural. Utilizați pentru scene cu contrast ridicat, de exemplu când fotografiați peisaje în aer liber puternic iluminate printr-o ușă sau fereastră sau când fotografiați subiecte umbrite într-o zi însorită. D-Lighting activ este cel mai eficient atunci când este utilizat cu măsurarea matricială.

[ Dezactivat ]

[ Y Auto ]

Opțiune Descriere
Y [ Auto ] Aparatul foto ajustează automat D-Lighting activ ca răspuns la condițiile de fotografiere.
t [ Foarte mare 2 ] Alegeți cantitatea de D-Lighting activ efectuată din (în ordinea de la mare la scăzut) [ Extra high 2 ], [ Extra high 1 ], [ High ], [ Normal ] și [ Low ].
s [ Foarte mare 1 ]
P [ ridicat ]
Q [ Normal ]
R [ Scăzut ]
c [ Dezactivat ] D-Lighting activ dezactivat.

Opțiunea selectată în prezent este afișată printr-o pictogramă pe afișaj în timpul fotografierii.

Atenții: D-Lighting activ

  • În fotografiile realizate cu Active D-Lighting poate apărea „zgomot” sub formă de pixeli strălucitori distanțați aleatoriu, ceață sau linii.
  • În modul M , [ Y Auto ] este echivalent cu [ Q Normal ].
  • Umbrirea neuniformă poate fi vizibilă la unii subiecți.
  • Această funcție nu se aplică la sensibilități ISO ridicate (Hi 0,3–Hi 2,0), inclusiv sensibilități ridicate selectate prin controlul automat al sensibilității ISO.