Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Modificări și completări la funcțiile de captură automată

Au fost făcute modificări și completări la [ Captură automată ] funcţionează în meniurile de fotografiere şi înregistrare video.

Compatibilitate cu setarea manuală de focalizare a camerei

În versiunile anterioare ale firmware-ului camerei, atunci când fotografiați cu focalizare manuală, camera vă solicita să setați comutatorul modului de focalizare a obiectivului pe [ M ], dar începând cu versiunea firmware „C” 5.00, puteți focaliza manual selectând pur și simplu focalizarea manuală. pe cameră.

 • Zona utilizată pentru detectarea subiectului poate fi acum activată și dezactivată cu [ Zonă țintă ] dacă [ Criterii de captură ] > [ Distanță ] este deselectat în modul de focalizare manuală.

Atenționări: „ Criterii de captură „ > „ Distanță

 • Apăsarea butonului AF-ON sau a butonului de declanșare pentru a seta distanța în focalizarea manuală salvează poziția curentă de focalizare. Înainte de a apăsa oricare dintre butoane, reglați poziția de focalizare rotind focalizarea sau inelul de control de pe obiectiv.
 • Precizia camerei care detectează distanța până la un subiect poate scădea dacă subiectul este semnificativ defocalizat.

Suport pentru zona de imagine DX

În versiunile anterioare ale firmware-ului camerei, numai FX putea fi selectat pentru zona de imagine atunci când utilizați captura automată, dar începând cu versiunea de firmware „C” 5.00, zona de imagine DX este, de asemenea, acceptată.

 • Captura automată nu poate fi utilizată când zona imaginii este setată la [ 1:1 (24×24) ] sau [ 16:9 (36×20) ] în modul foto.

Opțiuni noi pentru modul de lansare: „ C15 ” și „ C60

 • Acum puteți utiliza modul de eliberare [ C15 ] cu versiunea firmware 5.00 a camerei „C”.
 • Versiunile anterioare ale firmware-ului camerei au schimbat opțiunea [ C60 ] la [ C120 ] când a fost selectată; Camera „C” versiunea firmware 5.00 oferă suport pentru [ C60 ].

Modificări ale afișajelor setărilor și numelor setărilor

Unele afișaje ale setărilor și numele setărilor au fost modificate.

Afișaj setări de mișcare

 • [ Speed ] a fost schimbat la [ Slowest ].
 • [ Dimensiunea subiectului ] a fost schimbată în [ Cel mai mic ].

Afișaj de detectare a subiectului

[ Dimensiunea subiectului ] a fost schimbată în [ Cel mai mic ].

Afișarea criteriilor de distanță

 • [ Near ] a fost schimbat în [ Nearest ].
 • [ Far ] a fost schimbat în [ Farthest ].

Interval extins pentru „ Avansat: Distanță

În versiunile anterioare ale firmware-ului camerei, valorile care puteau fi configurate pentru intervalul în care camera ar detecta un subiect depindeau de distanța focală. Începând cu versiunea de firmware „C” 5.00, această setare poate fi configurată într-un interval de la 0,1 la 999 m, indiferent de distanța focală.

 • Valoarea pentru [ Nearest ] poate fi ajustată prin rotirea selectorului de comandă principal, iar valoarea pentru [ Farthest ] poate fi ajustată prin rotirea selectorului secundar de comandă.
 • Vă recomandăm să configurați [ Nearest ] și [ Farthest ] în intervalul de valori indicat de numerele în alb. Setarea acestor opțiuni la valorile indicate în galben poate reduce acuratețea cu care camera poate detecta distanța până la subiect.

Avioane adăugate la tipurile de detectare a subiectelor

„Avioane” a fost adăugat ca tip de subiect pentru [ Advanced: Subject detection ].

S-a adăugat „ Setați ziua/ora de pornire ”.

Acum puteți configura data și ora pentru a începe capturarea automată apăsând butonul g ( Fn4 ) din dialogul de confirmare a setărilor. Captura automată va fi efectuată pentru durata configurată începând cu data și ora stabilite.

Opțiune Descriere
[ Setați ziua/ora de începere ] Selectați [ Da ] pentru a efectua captura automată pentru durata configurată, începând cu data și ora stabilite.
[ Ziua/ora începerii ] Specificați data, ora și minutul pentru a începe fotografierea.
[ Durata fotografierii ] Selectați durata pentru a efectua captura automată dintre următoarele opțiuni: [ Fără limită ], [ 1 oră ], [ 2 ore ], [ 3 ore ]. Dacă este selectat [ Fără limită ], capturarea automată va continua până când se încheie manual.

Cadru galben în timpul capturii automate

Un cadru galben va fi afișat în jurul afișajului de fotografiere dacă aparatul foto nu detectează un subiect care îndeplinește criteriile configurate după pornirea capturii automate. Acest lucru arată clar că camera este în standby pentru captura automată.

 • Un cadru roșu va fi afișat în jurul afișajului de fotografiere în timp ce camera detectează și surprinde subiectul.