Válassza ki a vaku szinkronizálási sebességét.

választási lehetőség

Leírás

[ 1/250 s (automatikus FP) ]

Az automatikus FP nagysebességű szinkron engedélyezve van a kompatibilis vakukkal, a többi vaku maximális szinkronizálási sebessége pedig 1/250 s .

  • Ha a fényképezőgép P vagy A módban 1/250 s záridőt mutat, az automatikus FP nagysebességű szinkron aktiválódik, ha a tényleges zársebesség 1/250 s- nál gyorsabb. Ha a vaku támogatja az automatikus FP nagysebességű szinkronizálást, a fényképezőgép akár 1/8000 s záridőt is kiválaszthat.

  • Az S és M módban a felhasználó akár 1/8000 s záridőt is kiválaszthat, ha olyan vakut használ, amely támogatja az automatikus FP nagysebességű szinkronizálást.

[ 1/250 mp ]

A vaku szinkron sebessége a kiválasztott értékre van állítva, amely 1/250 és 1/60 s között lehet.

[ 1/200 mp ]

[ 1/160 mp ]

[ 1/125 mp ]

[ 1/100 mp ]

[ 1/80 mp ]

[ 1/60 mp ]

A zársebesség rögzítése a vaku szinkronizálási sebességhatárnál

S és M módban a zársebesség az e1 egyéni beállításnál kiválasztott értékre állítható [ Vakusinkron sebesség ] a lehető leglassabb záridő (30 s vagy % ) után következő záridő kiválasztásával. A keresőben és a felső vezérlőpulton egy X (vakusinkron jelző) jelenik meg a vakusinkron sebességgel együtt.

Automatikus FP nagy sebességű szinkronizálás
  • Az automatikus FP nagysebességű szinkron funkció lehetővé teszi a vaku használatát a fényképezőgép által támogatott legnagyobb zársebességgel. Ha az [ 1/250 s (Auto FP) ] van kiválasztva, a fényképezőgép automatikusan engedélyezi az automatikus FP nagysebességű szinkront a vakusinkronnál gyorsabb záridőnél. Ez lehetővé teszi a maximális rekeszérték kiválasztását a csökkentett mélységélesség érdekében, még akkor is, ha a téma erős napfényben ellenfényben van.

  • A vaku információs kijelzőjén az „FP” felirat látható, ha az [ 1/250 s (Auto FP) ] van kiválasztva.

A Egyéni beállítások: A fényképezőgép beállításainak finomhangolása

a: Autofókusz

b: Fénymérés/Expozíció

c: Időzítők/AE zár

d: Felvétel/Megjelenítés

e: Sorozat/Flash

f: Vezérlők

g: Film