Înainte de a face fotografii, verificați nivelul bateriei și numărul de expuneri rămase.

Nivelul bateriei

Verificați nivelul bateriei înainte de a face fotografii. Nivelul bateriei este afișat în panoul de control superior și în vizor.

Panoul de control superior

vizor

Descriere

L

Baterie complet încărcată.

K

Bateria parțial descărcată.

J

I

H

d

Baterie descarcata. Încărcați bateria sau bateria de rezervă gata.

H
(clipește)

d
(clipește)

Declanșarea obturatorului este dezactivată. Încărcați sau schimbați bateria.

Indicatorii cardului de memorie și numărul de expuneri rămase

Panoul de control superior și vizorul arată numărul de fotografii suplimentare care pot fi realizate la setările curente (adică numărul de expuneri rămase).

  • Panoul de control superior arată slotul sau sloturile care dețin în prezent un card de memorie (exemplul arată pictogramele afișate atunci când cardurile sunt introduse în ambele sloturi).

  • La setările implicite, [ Overflow ] este selectat pentru [ Rol jucat de card în Slot 2 ] în meniul de fotografiere. Când sunt introduse două carduri de memorie, imaginile vor fi mai întâi înregistrate pe cardul din Slot 1, trecând la Slot 2 când cardul din Slot 1 este plin.

  • Dacă sunt introduse două carduri de memorie, camera va afișa numărul de fotografii suplimentare care pot fi înregistrate pe cardul din Slot 1. Când cardul din Slot 1 este plin, afișajul va afișa numărul de expuneri rămase pe cardul din Slot. 2.

  • Valorile peste 1000 sunt rotunjite în jos la cea mai apropiată sută. De exemplu, valorile în apropierea lui 1400 sunt afișate ca 1,4 k.

  • Dacă cardul de memorie este plin sau a apărut o eroare de card, pictograma pentru slotul afectat va clipi.