Următorul software Nikon poate fi utilizat cu aparatul foto:

Program de calculator

Software-ul de calculator Nikon este disponibil de la Centrul de descărcare Nikon. Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Camera Control Pro 2 (disponibil pentru achiziție): Controlați camera de la distanță de pe un computer și salvați fotografiile direct pe hard diskul computerului. Un indicator de conectare la PC ( c ) va fi afișat în panoul de control superior al camerei dacă Camera Control Pro 2 este lansată în timp ce camera este conectată la computer.

  • NX Tether : Utilizați pentru fotografierea legată atunci când camera este conectată la un computer. Expunerea, balansul de alb și alte setări ale camerei pot fi ajustate de la distanță folosind comenzile de pe afișajul computerului.

  • NX Studio * : Vizualizați și editați fotografii și videoclipuri realizate cu camerele digitale Nikon. NX Studio poate fi folosit pentru a regla fin fișierele în formatul unic NEF/NRW (RAW) de la Nikon și pentru a le converti în JPEG sau TIFF (procesare NEF/RAW). Acceptă nu numai fotografii NEF/NRW (RAW), ci și fotografii JPEG și TIFF realizate cu camerele digitale Nikon pentru sarcini precum editarea curbelor de ton și îmbunătățirea luminozității și contrastului.

    • Utilizatorii existenți ar trebui să fie siguri că au descărcat cea mai recentă versiune, deoarece versiunile anterioare ar putea să nu poată descărca imagini de pe cameră sau să deschidă imagini NEF (RAW).

  • Utilitar transmițător fără fir: utilitarul transmițător fără fir este necesar dacă camera trebuie conectată la o rețea. Asociați camera cu computerul și descărcați imagini prin Wi-Fi.

Aplicații pentru smartphone (tabletă).

Aplicațiile pentru smartphone pot fi descărcate din Apple App Store® sau de pe Google Play™. Vizitați site-ul web Nikon pentru cele mai recente informații.

SnapBridge : Descărcați fotografii și filme de pe cameră pe dispozitivul dvs. inteligent printr-o conexiune fără fir.