Vă puteți încărca fotografiile pe smartphone-uri sau tablete (dispozitive inteligente) sau computere. Opțiunile pentru a face acest lucru sunt enumerate mai jos. Pentru mai multe informații, consultați următoarele în Manualul de referință: „Conectarea la computere și televizoare” ( Conectarea la computere și televizoare ), „Fără fir încorporat” ( Wireless încorporat ) și „Ethernet/WT-6” ( Ethernet/WT-6 ).

Încărcarea imaginilor pe dispozitive inteligente

Utilizați aplicația SnapBridge pentru a încărca imagini folosind Wi-Fi sau Bluetooth încorporat în cameră.

Încărcarea imaginilor pe un computer sau pe un server FTP

Sunt disponibile mai multe opțiuni pentru încărcarea imaginilor pe computere.

Wi-Fi încorporat

Utilizați Wi-Fi-ul încorporat al camerei pentru a încărca imagini pe un computer printr-o conexiune fără fir.

Transmițătorul wireless WT-6

Utilizați transmițătorul fără fir WT-6 opțional pentru a vă conecta la rețelele fără fir și pentru a încărca imagini pe computere sau servere ftp. WT-6 oferă conexiuni wireless mai fiabile decât Wi-Fi-ul încorporat al camerei.

Ethernet

Conectați-vă la rețele folosind un cablu Ethernet atașat la conectorul Ethernet al camerei și încărcați imagini pe computere sau servere ftp.

USB

Conectați camera la un computer folosind un cablu USB și transferați imagini folosind aplicația pentru computer NX Studio.

Utilitarul Transmițător fără fir

Veți avea nevoie de software de calculator Wireless Transmitter Utility atunci când încărcați imagini pe un computer prin Wi-Fi încorporat al camerei, WT-6 sau o conexiune Ethernet.

Aplicația SnapBridge și aplicațiile pentru computer
  • Aplicația SnapBridge este disponibilă din Apple App Store® și pe Google Play™.

  • Software-ul de calculator Nikon este disponibil de la Centrul de descărcare Nikon. Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/