Ethernet și WT-6 pot fi utilizate pentru următoarele sarcini.

Încărcați pe servere FTP sau computere

Nu numai că puteți copia imagini pe computere, le puteți încărca și pe serverele ftp ( Încărcați pe computere și servere FTP ). Pozele pot fi încărcate pe măsură ce sunt făcute.

Fotografie de la distanță bazată pe computer (modul de control al camerei)

Instalarea Camera Control Pro 2 (disponibilă separat) pe un computer din rețea vă oferă control complet asupra setărilor camerei și vă permite să faceți fotografii de la distanță și să le salvați direct pe hard diskul computerului ( Controlul camerei ).

Fotografie de la distanță bazată pe browser (mod server HTTP)

Utilizați un browser web pentru a controla camera de pe computere din rețea și dispozitive inteligente ( Server HTTP ). Nu este necesară nicio aplicație dedicată.

Fotografie de la distanță bazată pe cameră (lansare sincronizată)

O cameră principală poate fi utilizată pentru a controla obturatoarele pe una sau mai multe camere la distanță ( Lansare sincronizată ). Camerele trebuie să aibă atașate transmițătoare wireless WT-6.

Sincronizare ceas (sincronizare data și ora)

Sincronizați ceasurile de pe două camere printr-o rețea ( Sincronizarea ceasurilor camerei ).

Conexiuni Ethernet

Setările LAN fără fir nu sunt necesare atunci când camera este conectată la o rețea printr-un cablu Ethernet.

Servere FTP
  • Serverele pot fi configurate folosind servicii ftp standard — inclusiv IIS (Internet Information Services) — disponibile cu Windows 10 (Enterprise/Pro/Home), Windows 8.1 și Windows 8.1 (Enterprise/Pro).

  • Conexiunile ftp la internet și conexiunea la servere ftp care rulează software terță parte nu sunt acceptate.

Mod server HTTP

Conexiunile la internet nu sunt acceptate în modul server http.

Routere
  • Conexiunea la computere din alte rețele prin intermediul unui router nu este acceptată. Vă puteți conecta numai la computere din aceeași rețea.

  • Conexiunea la servere ftp prin intermediul unui router este totuși acceptată.

Setări firewall

Porturile TCP 21 și 32768 până la 61000 sunt utilizate pentru [ FTP ], porturile TCP 22 și 32768 până la 61000 pentru [ SFTP ]. Portul TCP 15740 și portul UDP 5353 sunt utilizate pentru conexiunile la computere. Transferul de fișiere poate fi blocat dacă firewall-ul serverului nu este configurat pentru a permite accesul la aceste porturi.