Urmați pașii de mai jos pentru a selecta imaginea curentă pentru încărcare pe un dispozitiv inteligent, computer sau server ftp.

 • Elementele de meniu i folosite pentru a selecta imaginile pentru încărcare variază în funcție de tipul de dispozitiv conectat:

  • [ Selectați pentru a trimite la dispozitivul inteligent ]: Afișat când camera este conectată la un dispozitiv inteligent prin Bluetooth încorporat utilizând [ Conectare la dispozitiv inteligent ] în meniul de configurare ( Conectați-vă la dispozitivul inteligent ).

  • [ Selectați pentru a trimite la computer ]: Afișat când camera este conectată la un computer prin Wi-Fi încorporat utilizând [ Conectare la PC (Wi-Fi încorporat) ] în meniul de configurare ( Conectați-vă la PC (Wi-Fi încorporat) ).

  • [ Select to send (wired LAN/WT) ]: Afișat când camera este conectată la un computer sau la un server ftp prin Ethernet sau un transmițător fără fir WT-6 opțional folosind [ Wired LAN/WT ] în meniul de configurare ( LAN/WT cu fir ).

 • Filmele nu pot fi selectate pentru încărcare când camera este conectată la un dispozitiv inteligent prin aplicația SnapBridge.

 • Dimensiunea maximă a fișierului pentru filmele încărcate prin alte mijloace este de 4 GB.

 1. Selectați imaginea dorită și apăsați butonul i .

 2. Evidențiați [ Selectați pentru a trimite la dispozitivul inteligent ], [ Selectați pentru a trimite la computer ] sau [ Selectați pentru a trimite (LAN/WT cu fir) ] și apăsați J .

  Imaginile destinate unui dispozitiv inteligent sunt marcate cu o pictogramă W , în timp ce cele destinate unui computer sau server ftp sunt marcate cu u .

Eliminarea marcajului de încărcare

Pentru a elimina marcajul de încărcare, repetați pașii 1 și 2.