Mozgókép rögzítésekor vegye figyelembe a következőket:

 • A memóriakártya írási sebességétől függően előfordulhat, hogy a fényképezés a maximális hossz ( Képkockaméret/kockasebesség és filmminőség ) elérte.

 • Vegye figyelembe, hogy az arcfelismerő AF funkcióval észlelhető témák száma csökken a videó rögzítése közben.

 • A 0 ikon azt jelzi, hogy nem lehet mozgóképet rögzíteni.

 • A [ Spot metering ] funkció nem érhető el filmfelvétel közben.

 • A vaku nem használható.

Filmfelvétel: Felvételi mód
 • Ha a téma túl- vagy alulexponált P vagy S módban, fejezze be az élő nézetet, és indítsa újra az élő nézetet, vagy válassza az A módot, és állítsa be a rekeszt.

 • A következő expozíciós beállítások állíthatók be filmezés közben:

  Mód

  Nyílás

  Zár sebesség

  ISO érzékenység 2

  P , S 1

  3

  A

  4

  — 3

  M

  4

  4

  4 4

  Egyéb fényképezési módok

  1. Az S mód expozíciója megegyezik a P móddal.

  2. Függetlenül attól, hogy az [ ISO érzékenység beállításai ] > [ Maximális érzékenység ] vagy az [ ISO érzékenység (M mód) ] melyik beállítást választotta, a felső határ az ISO 51200, ha a [ Be ] van kiválasztva az [ Electronic VR ] elemnél a videófelvételi menüben.

  3. Az ISO-érzékenység felső határa a mozgóképfelvétel menü [ ISO sensitivity settings ] > [ Maximum sensitivity ] menüpontjában választható ki.

  4. Ha az [ ISO-érzékenység beállításai ] > [ Automatikus ISO-szabályozás (M mód) ] beállításnál a [ Be ] van kiválasztva a videófelvétel menüben, az ISO-érzékenység felső határa a [ Maximális érzékenység ] segítségével választható ki.

A fehéregyensúly beállítása filmfelvétel közben

A fehéregyensúly mozgóképrögzítés közben a Q / g ( U ) gomb megnyomásával és a főtárcsa elforgatásával állítható be. A kiválasztott beállítás opciói, ha vannak, a Q / g ( U ) gomb nyomva tartásával és a segédtárcsa elforgatásával választhatók ki ( Természetes színek elérése különböző fényforrásokkal (fehéregyensúly) ).

Filmek rögzítése M módban

M módban a zársebesség 1 / 25 s és 1 / 8000 s közötti értékre állítható (a leglassabb elérhető zársebesség a képsebességgel változik; Képkockaméret/kockasebesség és filmminőség ).

Vezeték nélküli távirányítók és távirányítók

Ha a [ Filmek rögzítése ] van kiválasztva a g2 egyéni beállításnál [ Egyéni vezérlők ] > [ Exponálógomb ], az opcionális vezeték nélküli távirányítók és távirányítók kioldógombjai félig lenyomhatók az élő nézet elindításához, vagy teljesen lenyomhatók. a filmfelvétel indításához és befejezéséhez.

Külső mikrofon használata

Az opcionális ME-1 sztereó mikrofon vagy ME-W1 vezeték nélküli mikrofon használható filmek hangjának rögzítésére.